Lig'in 4. haftasında yeşil beyazlı ekip, Timsah Arena'a Kasımpaşayı ağırlıyor. Yarın saat 16.00'da Timsah Arena'da oynanacak olan Bursaspor-Kasımpaşa maçını, Serkan Çimenve Serkan Olguncan'ın yardımcılığı ile Ankara Bölgesi hakemlerinden Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Yaşar Kemal Uğurlu bugüne kadar Bursaspor'un iki maçında görev yaptı. Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'de Atiker Konyaspor'a 1-0 ve 2012-2013 Sezonunda Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor'a 1-0 mağlup olduğu müsabakaları yönetmişti. 

Üstünlük Bursaspor'da
Bursaspor, Süper Lig'de bugüne kadar Kasımpaşa ile 14 kez karşı karşıya geldi. Yeşil beyazlılar bu maçların dokuzunu kazanırken, 2 maç berabere bitti, 3 maçı ise kaybetti. Bursaspor, Kasımpaşa ile Bursa'da oynadığı yedi maçın beşini kazandı ve bu maçların tamamında gol attı. 

Sakatları Düzelmedi
Bu sezon sakatlık yönünden tarihinin en olumsuz sezonlarından birisini yaşayan Bursaspor'da Kayserispor maçında sakatlanan Şamil Çinaz'ın durumu maç saatinde netleşeceği belirtildi. Yeşil beyazlılarda Emre Taşdemir, Deniz Yılmaz, Erdem Özgenç, Serdar Kurtuluş, Furkan Özçal yarınki maçta yer alamayacak.
Editör: Haber Merkezi