Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen'den Kubilay Kanatsızkuş'a destek geldi. Sistem değişikliğinin ardından Ertuğrul Ersoy'u kazanan tecrübeli teknik adamın şimdiki hedefinde Kubilay var. Ertuğrul'un performansından oldukça memnun olan Fransız teknik adam, eleştiriler alan genç forveti de tekrar ayağa kaldırcağına inanıyor. Uzun zaman sonra Sivasspor'la oynanan lig maçında şans bulan Kubilay için Paul Le Guen'in yönetime umut verici ifadeler kullandığı öğrenildi.

Peşini bırakmam

Eleştirilerden oldukça etkilenen ve daha önce antrenmanlarda bile varlığıyla yokluğu belli olmayan 1.90'lık oyuncuya şans vermekte kararlı olan Timsah'ın hocasının yönetime, 'Ertuğrul nasıl ayağa kalkmayı başardıysa Kubilay'da kalkacak. Oyuncuyu kaybetmek kolay, kazanmak zordur. Kubilay'ın peşini bırakmayacağım. İstenilen seviyeye gelecek. Genç oyuncular belli dönemler böyle sıkıntılar yaşayabilirler. Ertuğrul, Kubilay, Furkan gibi oyuncular Bursaspor için büyük kazanç' dediği belirtildi.

Özel antrenör

Teknik Direktör Paul Le Guen'in bu süreçte Kubilay'la özel görüşmeler de yaptığı öğrenildi. Deneyimli hocanın ayrıca genç oyuncunun özel çalışmalar yapması için bir antrenör tutulmasını da yönetime sunduğu bildirildi. 2. haftada oynanan Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası kadroya girmekte zorlanan 20 yaşındaki oyuncu, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Tarsus İdmanyurdu maçında bile yedek kulübesinden çıkamamıştı. Kubilay, geçen sezon lig ve kupa dahil 34 maça çıkmış, 7 gol, 2 asistlik bir katkı koymuştu.

Editör: Haber Merkezi