Fenerbahçe ve Trabzonspor mağlubiyetleriyle üst sıralara yaklaşma şansını değerlendiremeyen Bursaspor'da gözler ara transfer dönemine çevrildi. Teknik Direktör Paul Le Guen, Trabzonspor maçı sonrası 3 veya 4 transfer yapacaklarını işaret etti fakat Başkan Ali Ay'dan şuana kadar bu konuda ses çıkmadı. Fransız teknik adamın gönderilmesi planlanan isimlerin durumu netleşmeden herhangi bir adım atmayı düşünmeyen Başkan Ay'la bu hafta tekrar biraraya gelmesi bekleniyor.

9 MAÇA ÇIKTI
İlk olarak takıma iyi bir golcü takviyesi düşünen Teknik Direktör Paul Le Guen'in listesindeki isimlerden birinin Artem Kravets olduğu öğrenildi. Ukrayna'da Dinamo Kiev forması giyen 28 yaşındaki forvetin kulübüyle sözleşmesi Haziran 2018'de sona eriyor. Son haftalarda sakatlığı nedeniyle forma giymeyen 1.89 boyundaki Ukraynalı oyuncu bu sezon 9 maça çıktı ve 3 gol, 1 asistlik bir performans gösterdi.

20 KEZ MİLLİ OLDU
Kariyerinde Granada ve Sturtgart gibi takımlarında forması giyen Artem Kravets'in piyasa değeri 2 milyon 500 bin Euro olarak gözüküyor. Ukrayna Milli Takımı'nın da formasını 20 kez giyen deneyimli futbolcu, 7 kez rakip fileleri havalandırdı. Teknik Direktör Paul Le Guen'in Ukraynalı futbolcunun son durumuyla ilgili bir araştırma yaptırdığı ve olumlu referanslar aldığı belirtildi.

Editör: Haber Merkezi