Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Yoğun yağış altında gerçekleştirilen dünkü antrenmanda oyuncuların bir hayli yorulduğu gözlendi.

Takım halinde yapılan ısınma koşularıyla başlayan antrenman topla koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Daha sonra yan top çalışması yapan yeşil beyazlılar, son bölümde ise tam sahada taktik çift kale maç yaptı. Bu çalışmada tecrübeli teknik adam Paul Le Guen oyuncularından bol bol gol istedi.

Kubilay önce attı sonra yattı
Bursaspor'un golcü ismi Kubilay Kanatsızkuş, dünkü antrenmanda estetik bir gole imza attı. Kanatlardan yapılan orta gol çalışmasında müthiş bir voleye imza atan golcü isim, yere düştükten sonra kısa süreli bir sakatlık geçirdi. Sağlık ekibi genç oyuncuya hemen müdahale etti.

Kramponları kendi temizledi
Kaptan Pablo Martin Batalla Avusturya Kampı'nda herkese örnek olmaya çalışıyor. Tecrübeli oyuncu, antrenman bitiminde kirlenen kramponlarını temizleyerek malzemecilere teslim etti ve alkış aldı.

Titi ekstra çalışıyor
Bursaspor'un yılız transferi Titi, antrenman bitiminde ekstra çalışıyor. Tecrübeli stoper antrenman sonrasında çabukluk çalışması yaptı.

Jovic'e yol gözüktü
Yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Sloven savunmacının menajeri Avusturya'ya geldi. Bursaspor'un geçtiğimiz sezon ortasında transfer ettiği Sloven sağ bek Boban Jovic'in menajeri dün kampa geldi. Paul Le Guen'in takımda düşünmediği Jovic'in menajeri çalışmayı saha kenarından takip etti. Başkan Ali Ay Jovic'in menajerine kulüp bulması yönünde talimat verdi. Bursaspor'da istenileni veremeyen tecrübeli futbolcu, yıllık 300 bin Euro'ya forma giyiyor. 

Editör: Haber Merkezi