Stoper mevkisini Titi ve Ekong ile güçlendiren yeşil beyazılar, savunmanın sağı için temaslarını sürdürüyor. Teknik Direktör Paul Le Guen'in ise bu bölge için tek adayı var. O da Alexander Djiku.

Fransız teknik adamın, 23 yaşındaki savunmacı için Ali Ay yönetimine ısrarcı bir tutum sergilediği ve hatta '16 Temmuz'da başlayacak kampa yetiştirin' mesajı verdiği belirtildi.

Bonservis ücreti belli
Bursaspor yönetimi ise Bastia ile 2019 yılına kadar anlaşması bulunan Djiku ve kulübüyle temaslarını sürdürüyor. Yapılan ilk pazarlıklarda, Fransız kulübü 1 milyon 500 bin Euro bonservis ücreti talep etmişti. Geçen sezon Fransa'da 23 maça çıkan ve 1 gol kaydeden Dijiku, bugüne kadar Bastia haricinde başka bir takımda forma giymedi.

Rakamları aşağıya...
Stoperde de oynayabilen Fransız futbolcunun Bursaspor haricinde 5 talibinin daha olduğu biliniyor. Başkan Ali Ay ve kurmaylarının rakamları aşağıya çekebilmek için uğraş verdiği ve birkaç gün içersinde bu transferin olumlu veya olumsuz yönde sonuçlanacağı belirtildi. Teknik Direktör Paul Le Guen, bu bölge için eldeki diğer adaylarla fazla ilgilenmediği belirtildi. 

Editör: Haber Merkezi