Bursaspor, kampın son günlerinde büyük bir organizasyon skandalı yaşıyor. Olumsuz hava şartlarının yanı sıra organizasyon şirketi yetkilerinin hazırlık maçı ayarlayamaması Teknik Direktör Paul Le Guen'i resmen çileden çıkardı. Normal şartlarda dünü çift idmanla geçirecek olan Fransız teknik adam, önceki gece organizasyon şirketinin “Hannover 96 ile maç ayarlayabiliriz” sözüne inanıp “Tamam” dedi.

Batalla ile görüştü
Ancak, dün sabah idmanda başlayan kriz öğle yemeğinde “Maçın olmayacağı” haberinin gelmesiyle adeta tavan yaptı. Başkan Ali Ay'la ayak üstü bir görüşme gerçekleştiren Paul Le Guen, şikayetini anlatıp, Ay'dan oyunculara yaşanan fiyaskoyla ilgili bir açıklama yapmasını istedi.

Oyuncularına sürekli yanlış bilgi vermekten sıkıldığı gözlenen Fransız hocanın, yemekte kaptan Batalla ile hararetli bir görüşme yaptığı da gözlendi.

Bugün dönüyorlar
Paul Le Guen, Başkan Ali Ay'la birlikte yaptığı konuşmada organizasyon şirketi nedeniyle son dönemde programların aksadığını ve akşam antrenmanını iptal ettiğini ilettiği öğrenildi. Futbolcular, bu gelişme üzerine sivil kıyafetlerini giyerek otelden ayrıldı. Bursaspor, herhangi bir sorun yaşanmadığı takdirde bu sabah antrenmanıyla kampı tamamlayıp Salzburg'tan TSİ 19.35 uçağıyla yurda dönecek. Bursa'daki ilk idman  31 Temmuz Pazartesi günü.

Editör: Haber Merkezi