Hepimiz huzurluyuz şimdi. Galibiyetin  getirdiği huzura bizim taraftarın ihtiyacı çoktu.

Maç öncesi benim adıma ayrı bir heyecanla  doluydu. İnegöl Vehbi Koç İlkokulu 2-B sınıfındaki öğrencilerimin hafta içi çektikleri iki klip de skorboardlardan taraftarımıza izletildi. Ögrencilerim adına , buna olanak sağlayan  herkese teşekkür ederim. Kendi adıma tarif edilemez bir mutluluk ve  unutulmaz bir anı oldu. Merak edenleriniz olursa sosyal medyadaki hesaplarımdan izleyebilirler.

Maça gelirsek; galibiyet aldığımız için elbette mutluyum ama zaaflarımızın hâla devam  ettiğini  görmek  de üzüyor beni. Tam anlamıyla "Güzel oynadık." diyemiyorum içimden. Mücadele olarak da oyun olarak da ilk yarı sönük bir futbolumuz vardı.Anlık güzellemeler olsa da ısıramadık rakibi...

İkinci yarı ise beklediğimden daha istekli çıktı takım sahaya. Tam anlamıyla ısırmak için diş gösterdik. Tunay Torun'a 58 dakika sabreden hocaya olan kızgınlığım,Lima'nın girmesiyle rahatlamaya döndü, zaten Lima da girer girmez asistiyle golü buldurdu.

İyi oyun mu 3 puan mı,dersek elbette 3 puanı seçer insan. İyi oynayarak aldığımız 1 puanlardan daha farklı bir tadı var bunun. Evimizdeki Antalya maçında bu oyunun  bize yetmeyeceği kesin. Umarım, hafta içi daha iyi çalışırız.

Maçın ardından genç kalecimiz Okan'ın yediği golden dolayı Muhammed Şengezer  güzellemeleri yapanlar oldu; ben Muhammed'i de çok beğenmeme  rağmen, Okan'a olan güvenini koruyan tayfadayım.

Güzel bir hafta sonuydu... Latogazi'nin Akhisar golünü izleyerek geçen  haftayı, yine Latogazi'nin golü ile kapadık... Cok güzel oynamasa da mücadelesini ortaya koyduk.

Erzurumsporlu misafirlerimiz  de takımlarını taşkınlık yapmadan,dostane biçimde destekledi.Onları da tebrik ederiz,deplasman tribünümüzü renklendirdiler.

Saygılarımla...