O gün geldi. Bu akşam saat 20:00'de başlayacak Konya maçı sonrası, tüm Bursasporlular derin bir oh çekecek inşallah.

Çaykut Rize'nin ve  Ankaragücü'nün Süper Lig'e yükseldikleri sezon,Bursaspor'un düşmesi, dillere destan bir üzüntü ve gaflete sokar bizleri... Kardeş Ankaragücü aramıza katılsın diye onca dua et, sonra sen alt lige düş ! Rizeliler, geri geldik emniyete haber verin   deyip Bursa'yı da hedef gösteren artistlik paylaşımlar yapsın, sen düş!

Koskoca Bursaspor, düşürülen kalitesiyle geçen yıl olduğu gibi yine düşme sınırına çok yakın ve fikstür olarak da zor durumda. Evindeki Konya maçından çıkaracağı 3 puan  ile derin bir nefes alacak ve  kongre süreciyle yeni bir döneme girecek inşallah. Taraftar, bunca hezimete ve yenilgiye rağmen bu maç kapalı gişe yapacak ve yine kötü gün dostu olduğunu kanıtlayacak.

Oluşturacağımız harika maç ortamıyla da rakibe sahayı dar edip kazanacağız inşallah. Geçen yazımda da bahsettim, Konya için 1 puan yetiyor ve beş maçtır da kalelerini gole kapamış durumdalar. Misafir tribünü de hatrı sayılır biçimde doldurup, dişlerini sıkıp en kötü bir puan  için çırpınacaklar. Maç içinde öne geçmeleri durumunda, bizim maçı çevirecek  performansı gösterebilmemiz için, kendi icinde sakin ama tribünde ateşli bir taraftara ihtiyacımız var.

Bu yazıyı kaç kisi okur bilemem ama okuyanlar içindeyseniz ve  maça da gelecekseniz, lütfen çevrenizi  sürekli  ceza alınacak hallerden sakınmaya davet edin. Tabiri caizse film kopmasın bu akşam.

Hadi Bursasporum...Bitir bu akşam bu  işi... Trabzon maçında da kafa rahat biçimde Pablo Martin Batalla'yı son defa izleyelim.(İnşallah kalır tabi)

Saygılarımla...