Bursaspor, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin kombine satamadığı şu günlerde Atiker Konyaspor rekora koşuyor. Bu sezon Avrupa Ligi’nde mücadele edecek yeşil-beyazlılar ilk gün 16 bin 200 kombine satarak rekor kırdı.

Bursaspor yeni sezon kombine satışlarında adeta sinek avlarken Konyaspor rekora koşuyor. Yeşil – Beyazlı taraftarlar kombine biletlere yoğun ilgi gösterdi. İlk gün 16.200 kombine sattı.

Bu sene 3 kulvarda mücadele edecek Atiker Konyaspor’u taraftarı yalnız bırakmayacak. Geçtiğimiz sezon ki kombine kart sahipleri için 29 Haziran’da başlayan öncelikli satış süresi 11 Temmuz’da sona erdi ve Sezonluk Kombine Kart satışlarında dün itibariyle genel satışta başlamış oldu.

İlk gün 16 bin 200 adet satıldı
31 Mayıs 2017 tarihine kadar geçerli bir Passolig’e sahip olan taraftarlar ve sporseverler, Pazartesi-Cumartesi günleri 10:00-19:00 saatleri arasında Büyükşehir Belediye Stadyumu gişelerinden ve www.passo.com.tr adresinden Sezonluk Kombine Kartlarını alabilecek. Bu arada ilk gün itibariyle 16 bin 200 kombine sattı.

Ahmet Baydar teşekkür etti!
"Yönetim Kurulu olarak sezon sonunda yaptığımız geniş kapsamlı toplantıda 2015-2016 sezonunda elde ettiğimiz başarıya büyük katkı sağlayan taraftarımız için neler yapabiliriz diye düşündük. Sonunda bizi kendi evimizde ve deplasmanlarda yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür mahiyetinde böyle bir karar aldık. Genel satışların ilk gününde 17 bin kişiye ulaşılması 20 bin hedefinin aşılacağı ve rekor düzeyde kombine kart satışının gerçekleşeceğini göstermektedir. Bu bağlamda kombine kart satışlarına ilk günden itibaren yoğun ilgi gösteren taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz." (sporcope)
Editör: Haber Merkezi