Bursaspor'da gözler bugünkü yönetim kurulu toplantısına çevrilirken, transfer tahtasının açılması durumunda yeşil beyazlıların 2 isim üzerine yoğunlaşması bekleniyor.Teknik Direktör Samet Aybaba'nın transferlerini çok istediği Başakşehir'den Kerim Frei ve Stoke City'den Mame Diouf'un Bursaspor formasını giymesi için tüm şartların zorlanacağı belirtildi.

Kerim'le anlaşma tamam!

Başakşehir'le sözleşmesi devam eden Kerim'in sezon sonuna kadar, Mame Diouf'un ise 1,5 sezon kiralık olarak renklere bağlanmasının gündemde olduğu belirtildi. Başakşehir'de fazla forma şansı bulan Kerim'le anlaşan Bursaspor yönetiminin, İstanbul temsilcisiyle küçük detayları masaya yatıracağı belirtildi.

Mame Diouf'un 1 asisti var!

İngiltere'de Stoke City'de oynayan Mame Diouf'un ise Türkiye'ye gelmeyi kabul ettiği belirtildi. Championship ekibiyle mukavelesini uzattıktan sonra Bursaspor'a kiralık olarak gelmesi beklenen 31 yaşındaki oyuncu, bu sezon sadece 7 karşılaşmada forma giydi. Sadece 1 asisti bulunan Senegalli forvetin daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma gitmek istediği biliniyor.  

Editör: Haber Merkezi