Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş açıklamalarından öne çıkanlar şöyle "Önce güzel bir maç oldu ta ki dakika 57. dakikaya kadar. Hem top bizdeyken hem de onlardayken takımım müthiş oynadı. Rakibin tek şutu dahi yoktu. Maçın kader anı var, o an da bana Antalyaspor'u hatırlattı. Atak yapılırken arada kalan bir top var, hücum oyuncusu da topa hamle yapıyor. Ayağı dahi kırılsa kırmızı kart verilmez çünkü orada niyet ölçülür. El insaf, rakibin iki tane 2. sarı kartları verilmedi. Ertuğrul'un var Titi'nin var! Antalyaspor maçında da aynısını yaşadık. Antalyaspor maçında çıkaramayan hakem sonraki hafta derbide 4. hakem olarak ödüllendirildi.

Karşıda oynayamayan bir takım vardı. Öğrencilerim de coşkulu oynadı. Bir ana kadar sokaktan birini çevirseniz hakemlik bir şey yoktu. Yediğimiz gol sonrasında 4. hakemin yanına gittim, 'Batalla aktif alanda değildi' Ya insanda Allah korkusu olur!

Son 2 haftanın en iyi takımına iyi hakem istemek benim hakkım. Kusura bakmayın ama durum böyle! Bursaspor açısından sevindirici bir puan oldu, bizim açımızdan ise üzücü bir 2 puan. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi