Evet, zaman geldi. Özleyenler adına Timsah Arena kapılarını C.tesi 19:15'teki Kayseri maçı için acıyor.

Kongre sonrası süreç,  transfer süreci derken lig başladı; tam oluşmamış kadroyla Fenerbahçe maçı bile geride kaldı.Şimdi evimizdeki ilk maça geldi sıra ve rakip Ertuğrul Sağlam'ın öğrencileri... Fenerbahçe maçı için tam oluşmamış kadro dedim ama Kayseri maçı daha da eksik bölgelerle geçebilir. Udinese'ye 3.3 M € karşılığı gönderdiğimiz Ekong'un da yeri boş şu an. Titi ve  Ekong yoklar artık. Gidecekleri de çok önceden de belliydi aslında ; yerlerine gelecek oyuncular da bellidir inşallah  diye umut ediyorum.

Bazı konularda eleştiriyorsak iyi yapılan işte de övmek gerekir. Ekong'un satış rakamı bence çok iyi ve Ali Ay'a bu kez teşekkür ediyorum.

Stancu da bu hafta idmanlara çıktı. Saivet de sanırım bugün ekibe katılacak. Forvet bölgesine adı geçenlerden biri mi gelir başka biri mi bilemem ama umarım gol atmayı başarabilen klasik bir forvetimiz  bizim de olur. Defans hattına da mutlaka takviye yapılacaktır. Ne diyeyim, taraftar olarak yönetim ve teknik ekibin düşünmesi gereken konulara  biz de kafa yoruyoruz.Yorduğumuzla da kalıyoruz...

Kayseri maçı , insallah 3 puanla sonuçlanır. Evimizde iyi bir seriyi yakalarsak ne güzel olur. Çünkü bir dahaki iç saha maçı Bjk ile ve o maçı kazanacağımıza nedense fazlasıyla inanıyorum.Hangi kadro ile demeyin, referansım Fenerbahçe maçında gördüğüm "başarma isteği". Fener maçını evimizde oynasaydık, seyirci baskısıyla VAR'ı da ezerdik, Feneri de...

Bu maçın başka bir önemi de tribünlerin başlangıcı nasıl yapacağı. Doluluk nasıl olacak ve  tribünler arası uyum ne noktada göreceğiz. Aman diyim, ceza alacak işler yapıp Bjk macına cezalı duruma düşmeyelim.

Göreceksiniz... Kayseri maçında yine iyi oynayan bir Bursaspor izleyeceğiz. Ama takıma olan SEVGİYİ de gösterelim.Bu konuda Samet Hocaya katılıyorum.Dilin kemigi yok,çok sert eleştiriyor  ve özgüvenlerini kırıyoruz. Hem bu defa sahada olanların çoğu,  kızdığımız oyuncular  değil; bunların günahı yok, sevgimizi,desteğimizi hak ediyorlar.

Saygılarımla...