Uzun bir aradan sonra kardeşimiz Ankaragücü ile bir lig maçına çıkıyoruz ve  inşallah daha çok uzun yıllar bu karşılaşmalar devam edecek.

Maç öncesi sosyal paylaşım sitelerinin hepsinde hem Bursasporlu hem  de Ankaragüçlü taraftarlar, birlik,beraberlik, kardeşlik paylaşımları yapmışlar. Ligimizde olmayan bu kardeşlik havası, umarım çok düşman çatlatıyordur. Bize de maşallah demek düşüyor.

Maç öncesi uyarı...

Ankaragücü taraftarlarının kendi taraftarlarına uyarılarına sık rastladım. Fenerbahçe deplasmanına gidebilmek için tribünlerden kural dışı tezahürat yapılmaması konusunda şiddetli bir uyarı var. Özellikle, son zamanlarda Bursaspor ve  Beşiktaş taraftarları arasında gerçekleşen gerginlikten  sonra,  Bursa tribünlerinden bir çok küfürlü tezahüratın olabileceği ve  ortak olan bu hüsumetten dolayı tezahürata katılım sağlanırsa ceza ihtimalinin yüksek olduğu defalarca hatırlatılıyor.

Aferin valla...

Bizlerin de bu uyarılara kulak kabartmasında fayda var. Kardeşle bir araya gelmişken, başka mevzulara dalıp gereksiz cezalar almanın anlamı yok. Biz maça odaklanalım. Kardeşin ligdeki durumu bir mağlubiyeti kaldırabilir ama bizim bir mağlubiyeti kaldıracak durumumuz yok. Tüm enerjimizi sahadaki oyuncularımıza vermeliyiz. Kardeşe tribün şov yapmamıza da gerek yok, onlar zaten bizi biliyor biz  de onları.

Maçtan kopmadan, oyuncu reflekslerini harekete geçırecek katkılar sağlamalıyız tribünde.

Düdük çaldığı an rekabet başlar.

Canla başla oynamamız lazım. Zaten merakla beklenen kadronun durumu belli değil.Sahada formamızı giyen her oyuncumuza destek vermeliyiz. Son düdük çaldığında hak eden kazanmış olsun.

Kardeşin kendi taraftarına yaptığı uyarıyı burdan bizler de kendi tarafımıza yapmış olalım.

Boşverin beşiktaşı falan;maça odaklanın arkadaşlar. Kardeşliğimize leke getirmeden, pusuda bekleyen yavşak kıskançlara paye vermeden, tertemiz bitirelim maçı. Dedik ya, hak eden kazansın, alsın 3 puanı...

Hoşgeldin kardeş...

Tertemiz şampiyonun evine geldin; sana deplasman değil burası,senin de evin.

Gazamız mübarek ola...

Saygılarımla...