Ocak ayının ilk haftasında başladığım TECO Karacabey Belediyespor Teknik Direktörlüğü görevimden bugün itibariyle ayrılıyorum.

Göreve geldiğimiz dönemde ligin son sıralarında yer alan ve küme düşme adayları içinde gösterilen takımımızı yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz, birbirinden karakterli oyuncu grubumuz, kulüp personelimiz, çalışanlarımız ve tabiki desteklerini hiç bir zaman eksik etmeyen taraftarımız ile birlikte el ele vererek play-off heyecanı içine taşıdık.

Güzel bir hikaye yazdık. Ligde ve ardından play-off karşılaşmalarında elde ettiğimiz başarılı neticelerle adımızı finale yazdırmayı başardık
Üst üste elde ettiğimiz sonuçlar ve geldiğimiz nokta itibariyle taraftarımız ve ilçe halkımız dışında Türk spor kamuoyunun da dikkatini üzerimize çekmeyi başardık.

Sonuç olarak 6 ay gibi kısa bir sürede hep birlikte bir bütün olarak güzel işlere imza attık.

Şimdi veda zamanı…

Görevde kaldığımız süre içinde ben ve teknik heyetime gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri için Karacabey Belediye Başkanımız Ali Özkan’a ,kulüp başkanımız Sarp Yalçınkaya’ya ve yöneticilerine, futbolcu kardeşlerime, kulüp çalışanlarımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.

İnanıyorum ki TECO Karacabey Belediyespor Kulübü’nü her zaman hak ettiği en iyi yerlerde göreceğiz.

Hakkınızı helal edin, sağlıcakla kalın…

Tahsin TAM

Bursaspor'un gündeminde

53 yaşındaki teknik adam Tam’ın adının, Bursaspor ve Şanlıurfaspor’un gündeminde olduğu öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi