Bilindiği üzere Karacabey'imizin spordaki yüz akı Karacabey Belediyespor’umuz, son dönemde elde ettiği başarılarla, taraflı tarafsız herkesin sempatisini ve beğenisini kazanmıştır.

Bizler de ortaya çıkan bu sinerjiyi pozitif anlamda kentimize katkı sağlayacak hale dönüştürmek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta, kendimizden 5-10 kat fazla bütçeye sahip takımlarla başımız dik olarak mücadele etmek ve Karacabey’i en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen her şeyi ortaya koyuyoruz.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl 3. Ligde, bu takım elde ettiği büyük başarıyla en yakın rakibine 19 puan fark atarak, ligin bitimine 6 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmiş ve Türkiye'de örnek gösterilen bir başarıya imza atmıştı.

Pek çok kesim tarafından geçmişte hayal olarak gözüken başarılara biz ekip olarak, camia olarak, kent olarak kenetlenmenin verdiği güçle ulaştık.

Karacabey Belediyespor'un bu başarısı, başta bizlere maddi-manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Sn. Ali Özkan olmak üzere tüm Karacabey halkınındır.

Son olarak, Ziraat Türkiye Kupası’nda Süper Lig ekibi Hatayspor’u penaltılar sonucu eledikten sonra, 5. Tur’da Türkiye’nin en büyük camialarından biri olan Fenerbahçe ile eşleşmenin heyecanı içerisindeyiz.

Bu maçta da Karacabey’i en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelenin fazlasını ortaya koyacağız.

Kuşkusuz ki maçın sonucu ne olursa olsun kazanan kesinlikle Karacabey olacak. Çünkü Fenerbahçe gibi bir takımla eşleşmek, bizim için kentimiz için mükemmel bir tanıtım fırsatı olacak. Bunu da iyi değerlendirmeye çalışacağız.

Takımımızı çok daha iyi noktalara taşıma noktasında Karacabey’de ekmek yiyen, kentimizle gönül bağı olan herkesten destek bekliyoruz.

Bu takım bugünlere elbette ki kolay gelmedi. Yaşadığımız pek çok zorluğa rağmen bizler, dimdik şekilde ligde ve kupada yolumuza devam ediyoruz.

Şu bilinmelidir ki Karacabey Belediyespor’un hedefi her zaman üst sıralara oynamaktır. Bu yıl, pandeminin de etkisiyle koşullar herkes için çok daha zor olsa da biz, inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz.

Karacabey’imize ve Karacabey Belediyespor’a değer katacak, katkı sağlayacak her türlü proje için iş birliğine hazır olduğumuzu bu vesileyle bir kez daha ifade etmek istiyorum.

Bu takıma gereken destek verildikçe, bugünkünden çok daha iyi noktalara ulaşacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yeter ki ortak başarımızı hazmedemeyen kesimler kösten olmasın.

Karacabey’in hedefi her zaman zirvedir. Biz de bu bilinçle, en iyisi için çalışmaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla,
İsmail Ülker
KARACABEY BELEDİYE SPOR A.Ş. BAŞKANI

Editör: Haber Merkezi