Tahsin Tam, 5 Ocak tarihinde TECO Karacabey Belediyespor'un teknik direktörlük koltuğuna oturduğunda TFF 2. Lig Beyaz Grupta 16 puanla Eskişehirspor'un bir basamak üzerinde 17. sırada bulunan TECO Küheylanlar bugün karşılaşmayı kazanması dahilinde Spor Toto 1. Lig'e yükselecek.

NAKLEN A SPOR'DA

TECO Karacabey Belediyespor - Bodrumspor arasındaki final mücadelesini A spor naklen ekrana getirecek. Ayrıca Karacabey Belediyesi, 2. Lig Play-off final müsabakasını, Karacabey Cumhuriyet Alanın'da kurulacak dev ekranda izlenebileceğinide duyurdu.

2020/2021 sezonunda Bodrumspor'un başında bulunan Tahsin Tam, Play-Off'u sadece 6 puan ile kaçırmıştı.

Bu sezon 56 puan ile ligi 3. sırada bitiren TECO Karacabey Belediyespor, Yükselme Play-Off Çeyrek Final karşılaşmasının ilk maçında Isparta 32'yi deplasmanda 2-0, kendi evinde ise 2-1 mağlup edip yarı final oynama hakkını elde etmişti.

Yükselme Play-Off Yarı Final karşılaşmasında ise Tarsus İdmanyurdu ile kendi evinde 0-0 berabere kalan TECO Karacabey Belediyespor, deplasmanda oynadığı karşılaşmanın normal süresini 2-2 beraberlik ile sonuçlandırıp, penaltılar dahilinde finale çıkmaya hak kazandı.

Editör: Haber Merkezi