Yeşil Beyazlı ekibin gündeminde transfer var. Tecrübeli oyuncu Serdar Kurtuluş'un ayağının kırılıp sezonu kapatmasıyla sağ bek için uzun süredir arayışta olan yeşil-beyazlılar hedefi belirledi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda hareket eden Bursasporlu idareciler, Eskişehirspor'un genç yıldızı Kamil Ahmet Çörekçi'ye göz dikti. Es Es'te 4. yılına giren 24 yaşındaki sağ bekin sezon sonunda sözleşmesi sona erecek.

Ara transfer döneminde bu transferi gerçekleştirmeyi hedefleyen Bursaspor'un, Eskişehirspor'la da bonservis bedeli konusunda kısa sürede anlaşması bekleniyor. Kamil Ahmet, bu sezon Eskişehir'in 1. Lig'deki tüm maçlarında forma giyerken, bir kez de rakip fileleri havalandırdı.

Avrupa'ya gideceğiz
Beşiktaş yenilgisi sonrası öğrencilerini uyaran Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu net ifadelere kullandı. Futbolculardan bu maçı unutmalarını isteyen Hamzaoğlu, "Bazen işler istediğimiz gibi gitmeyebilir ama bu takım seneye Avrupa kupalarında mücadele edecek" açıklamasını yaptı.

Batalla umut saçtı
Timsah'ın ligde en golcü ismi olan Pablo Martin Batalla umut saçtı. Ümraniye ile kupada, Antalya'yla da ligde oynayacakları maçları kazanacaklarını belirten yıldız futbolcu, "Beşiktaş mağlubiyetini unutup, yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi