Sadece bana özel sebeplerin yanı sıra, ilk yarı şamar oğlanına çevirdiğimiz galatasaray’a kaybetmek beni çok üzdü. 7 aylık oğlumla geldiğimiz ilk maçtı dün geceki karşılaşma. Öyle zannediyorum dün gece tribündeki en küçük Timsah bizimkiydi. Bana özel sebepler dememden kastım bu, ilk maçımızın galibiyetle bitmesini çok istedim, kısmet olmadı.

Yazıyı çok uzatmayacağım dostlar. Takımımıza asla kızmayalım, elinden geleni yaptı çocuklar.. kanının son damlasına kadar savaştılar dün gece. Bunun en güzel ispatı da 55. dakikadan dan sonra takım halinde pilimizin bitmesidir.!

İlk yarı tüm takım kapasitesinin üstüne çıktı mücadele anlamında. Zaten öyle olması gerekiyordu, yoksa bu seneki Galatasaray’ı asla yenemezsiniz. Bizim Bursaspor sevdamız bazı gerçekleri değiştirmez.

Geçen haftaki yazımda da söylemiştim, sadece bu senenin değil, Türk Futbol tarihinin en sağlam takımını kurdu galatasaray.  Maçın son saniyesine kadar inanılmaz bir tempo ile oynuyorlar, asla düşmüyorlar ve çok usta ayaklara sahipler.

Ancak dün gece sadece Bursaspor taraftarı değil, aynı zamanda tüm Türkiye şahit oldu ki Stancu’nun yerinde şöyle iyi bir golcümüz olsaydı ilk yarı 3-0 olurdu maç.

Hadi diyelim 1 tane de onlar attı 3-1 olurdu en kötü ihtimalle.!

Evet, takımıma güvenim tamdı, maçı alacağımıza dair umutluydum fakat galatasaray’ı bu kadar yıpratabileceğimizi hayal etmemiştim. Muhakkak 2. Transfer döneminde takıma iyi bir golcü takviyesi yapacaktır yönetim, ancak kaçan balık büyük olacak maalesef.

Bursaspor’umuz diğer takımlara karşı gol sorunu yaşamıyor, bundan sonra da yaşamayacaktır muhtemelen. Kaliteli golcü dediğimiz adam bize büyük maçlarda puan kazandıracaktı ve takım güle oynaya ilk 4’e oynayacaktı.!

Haftaya Kayseri’den puan ya da puanlar alacağız, göreceksiniz. İçerideki maçlarda kolay kolay puan kaybetmeyeceğiz, buna da şahit olacağız hep beraber.

2. yarı, yapılacak takviyeler ile çok daha fazla puan toplayacağımıza şimdiden kalıbımı basarım. Ancak ilk yarı sağlam bir golcü transfer etmememizin faturasını, Avrupa kupaları hakkını yani ilk 4’ü  kaçırarak ödemiş olacağız maalesef.

Saygılarımla..

Editör: Haber Merkezi