Özlüce Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan John, Ziraat Türkiye Kupası'nda grup aşamasına yükselmelerinin önemli olduğunu, kupada daha ileri gitmek istediklerini belirtti.

Sahalarında oynayacakları Atiker Konyaspor'un Spor Toto Süper Lig'in önemli takımlarından olduğunu dile getiren John, "Biz onların oyununa odaklanmak yerine kendi oyunumuza odaklanmalıyız. Bugün ve yarın yapacağımız çalışmaların da bize vereceği etkiyle iyi bir şekilde hazırlanacağımızı düşünüyorum. Her zamanki gibi savaş vereceğiz ve 3 puanı Bursa’da tutmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

Elimden gelenin en iyisini yapacağım
Bursa'da adaptasyon süreci yaşandığına dikkati çeken Hollandalı oyuncu, transfer olduktan hemen sonra takımda forma giymeye başladığını hatırlattı. Yaşadığı sakatlıkların adaptasyon konusunda kendisini etkilediğini aktaran John, şunları kaydetti:

"Yeni bir oyuncu geldiğinde adaptasyon konusunda belli bir zamana ihtiyacı olur. Ben de bu dönemden geçtiğimi düşünüyorum. Mutlaka takım için daha fazla katkı vermeye önümüzdeki dönem devam edeceğim. İyi bir transfer olduğumdan söz ettirip takımım adına elimden gelenin en iyisini yapacağım."

John, Bursaspor'un kariyeri için yeni bir sayfa olduğunu vurgulayarak, "Yeni bir kulübe geldiğinizde kendi yolunuzu çizmeniz gerekiyor. Ben de bunu yapmaya başladım. İlk geldiğim zamanlarda etrafıma bakıp, anlamaya çalışıyordum. Tabii ki bu çok normal. Şimdi öğrendiklerimi hayata geçirme ve bu öğrendiklerimi performansa dönüştürme vakti geldi. Bunu da performansımı yavaş yavaş yükselterek göstereceğimi inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.
Editör: Haber Merkezi