Kadrosuna Ankaragücü'nün sol beki Onur Atasayar, Sloven sağ bek Boban Jovic ve Gençlerbirliği'nin golcü oyuncusu Bogdan Stancu'yu katan Bursaspor, transferde arayışlarını son hızda sürdürüyor.

Bu sezon Sane'den hiç bir verim alamayan, Tomas Sivok, İsmail Konuk ve Ertuğrul Ersoy'dan başka stoperi de bulunmayan yeşil beyazlı yönetim, ligin ilk yarısında stoper mevkinde yaşadığı sıkıntıyı çözmek için transferde ince eleyip sık dokuyor.

Marcel Correia

Uzun zamandır takipte

Daha önce Hollanda'nın Twente takımında forma giyen 26 yaşındaki Alman stoper Stefan Thesker'i kadrosuna katmak isteyen ancak yüksek bonservis ücreti nedeniyle transferden vazgeçen yeşil beyazlılar, aradığı stoperi Almanya'da buldu. Uzun zamandır bu transfer için mücadele veren yeşil beyazlı yönetimin, Almanya'da 2. Bundesliga'da lider durumda olan Eintracht Braunschweig'in kaptanı Portekizli Marcel Correia'yı kadrosuna katmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Hamzaoğlu çok istiyor

Hem sağ hem sol stoperin yanında ön liberoda da görev yapabilen 27 yaşındaki Alman vatandaşı Portekizli bu sezonun ilkyarısında 10 maçta 769 dakika süre aldı. Başkan Ali Ay'ın, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun da kadrosunda görmek istediği, sözleşmesi 30 Haziran 2017'de biten tecrübeli stoper için son teklifini yaptığı ve beklemeye geçtiği öğrenildi. Marcel Correia, futbola FC Kaiserslautern'in altyapısında başladı.

Editör: Haber Merkezi