Aldığı üç puanla ilk yarıyı 13 puanla rakibinin üst sırasında kapattı. Seremonide ve maç öncesi ilk onbir ile beraber Otistik hastası Ahmet Onan da sahada yer aldı. Tribündeki seyirciler tarafından İsaörensporlu futbolcular taktir edilerek alkışlandı.

Karşılaşma sonrasında açıklama yapan İsaörenspor antrenörü Mehmed cihan Birlik “Ev sahibi olmanın vermiş olduğu avantajla, dolu tribünlere karşı başladığımız müsabakaya etkin ve hızlı başladık. Baskılı ve mücadeleci oyun yapımızı pozisyonlarla süsleyip beraberinde aradığımız golü Yalçın Keskin'in sert şutuyla bulduk. Attığımız gol skor üstünlüğü sağladı. Oyunun geriye kalan kısmında biz ve rakibimiz beraber ortada bir mücadele sergileyip iyi mücadele ve iyi bir maç izlettirdik. Müsabakayı 1-0 kazandık.  İznikspor camiasını verdikleri güzel mücadele için kutluyorum. Ligin ilk devresini istediğimiz hedefler doğrultusunda başarılı bitirdik.  Süper amatörde ilk yılımız, acemi davranmayıp emin adımlar atma gayreti içerisindeyiz. Çok şükür bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Ligin ikinci yarısında eksik bölgelere oyuncu transferleri yapacağız, güzel ve seyir zevki yüksek maçlar izlettirmek istiyoruz sporseverlere. Bizi destekleyen isaörenspor yönetimine, değerli başkanımıza, oyuncu, taraftar ve teknik heyete verdikleri bu onurlu mücadele için hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi.

Maç sonrasında teknik heyet, futbolcular ve yönetim kurulu üyelerine galbiyet yemeğini Güleryüz pide salonu sahibi Cumhur Güleryüz ikram etti. İsaörenspor başkanı Erhan ulu kendisine 16 numaralı Güleryüz Pide yazılı İsaörenspor formasını hediye etti.

Editör: Haber Merkezi