Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'u 5-1 mağlup eden Akhisar Belediyespor'un yardımcı antrenörü İrfan Saraloğlu, "Futbolcularımız kendilerine yakışan karakteri gösterdi." dedi.

Saraloğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak başladığı konuşmasında, Bursaspor karşısında güzel bir skorla galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Karşılaşmadan önce galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini kaydeden Saraloğlu, şöyle konuştu "Futbolcularımız kendilerine yakışan karakteri gösterdi. Futbolculuk karakterinin tamamını sahaya yansıttılar ve beklenen skoru elde ettiler. 13'üncü dakikada yediğimiz gol şaşkınlığa sebep oldu ama çok çabuk dönüş yapan oyuncularımızı kutlamak lazım. İlk yarıyı 4-1 gibi farklı skorla bitirmek oyuncuların yetenek ve karakterine bağlı. İkinci devrede oyunu rölantiye almaya çalıştık. Yaptığımız değişiklikler oyunu ve skoru tutma anlamındaydı. Kalan haftalarda daha temkinli ve daha stressiz olacağımızı düşünüyorum." 

Editör: Haber Merkezi