Buz, yarın Bursaspor ile oynacakları 8. haftanın kapanış maçıyla ilgili ise "Bizim için çok farklı bir maç. Türkiye'de teknik direktörlüğe Bursaspor'da başladım. Bursaspor ile farklı bir bağımız var. Bursaspor camiasını çok seviyorum ama Osmanlıspor'un başındayım ve takımımı düşünmek durumundayım. Bizim açımızdan da çok önemli bir müsabaka. Bursaspor da son iki maçını kaybetti. Kendi sahalarında kazanmak isteyeceklerdir. Güzel bir müsabaka olsun, neticede de üç puan bizim olsun." yorumunu yaptı.

Sokol Cikalleshi ve Avdija Vrsajevic'in milli takımlardan sakat döndüğünü belirten Buz, bu iki futbolcunun yanı sıra hafif sakatlıkları bulunan Anıl Karaer ve Özer Hurmacı'nın Bursaspor'a karşı görev yapamayacağını bildirdi.

Buz, ligin ilk yarısında kalan maçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, önceliklerinin alt sıralardan kurtulmak olduğunu ifade etti.

Süper Lig'in şu ana kadar gollü ve çekişmeli geçtiğini dile getiren Buz, şunları kaydetti "Seyir zevki açısından gol olması güzel. Bol gollü müsabakalar her zaman seyirci açısından önemlidir. Bizim de taraftarları tirbünlere çekmemiz gerekiyor. Ancak biz teknik direktörler açısından yenilen goller, eksiklikler olduğu anlamına da gelir. Hem skor hem de futbol anlamında kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Biz öncelikle kendimize bakıyoruz. Kendi durumumuzu değerlendiriyoruz. Bu yarışın içinde önce aşağılardan çıkıp sonra istikrar adına doğru adımları atmak istiyoruz."

Editör: Haber Merkezi