Kulübün Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Kurt, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, dış transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Kurt, Lider'in takıma katkı sağlayacağına inandıklarını ifade ederek, "Göreve geldiğimizden beri hızlı bir şekilde transferlerimizi sürdürüyoruz.

Geçen yıl Tuzlaspor'da başarılı bir performans sergileyen Lider Koç ile 1 yıllık anlaşmaya vardık. Kendisinin geçen sene ortaya koyduğu performansının daha iyisini sergileyeceğini düşünüyorum. Camiamıza hayırlı olsun." diye konuştu.

Lider de İnegölspor'da şampiyonluk sevinci yaşamak istediğini vurgulayarak, şunları kaydetti: "İnegöl, büyük bir camia. Burada oynamak, keyifli olacaktır. İnşallah iki taraf için de hayırlı olur. Burada şampiyon olmak istiyorum. İnşallah sezon sonu bu hedefimize ulaşırız. İnegölspor'a birkaç senedir gelip gitme durumlarım oluyordu.

Nasip bugüneymiş. Taraftar da İnegöl de futbolu seviyor.İnşallah İnegölspor'u sezon sonu hak ettiği yer olan bir üst lige çıkaracağız." Daha sonra Lider, kendisini bordo-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Editör: Haber Merkezi