Kulüp başkanı Timur Erezsarı, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, şu ana kadar 8-9 teknik direktörle görüştüklerini söyledi.

Teknik direktör arayışları sırasında ince eleyip sık dokuduklarını ifade eden Erezsarı, şöyle konuştu:"Düşüncelerimizi bize faydalı olabilecek,bütün hocalarımızla paylaştık. Kendimize de İnegöl'e de, İnegölspor'a da en faydalı olacağını düşündüğümüz Osman Özdemir hocamızla birlikteliğe karar verdik ve uzlaştık. Kendisinin İnegöl'e faydalı olacağına inanıyoruz. İnegölspor'a, İnegöl'ün büyüklüğüne yakışır bir hoca olduğu düşüncesindeyiz. Hocamıza ve ekibine güveniyoruz. Bu sene inşallah hep birlikte muvaffak oluruz."

Osman Özdemir de İnegölspor'a geldiği için mutlu olduğunu, takımı bir üst lige çıkarmak için yola çıktığını belirtti. Yıllardır İnegölspor'un PTT 1. Lig özlemi içinde olduğunu dile getiren Özdemir, "İnegölspor, bu hedefle yola çıktı. Ben de bunun için buradayım. Tabii ki bu hedefin büyüklüğü, bazı zorlukları da beraberinde getirecek.

Yine de ne olursa olsun biz bu şehir içerisinde iyi bir enerji oluşturabilirsek, o hedefi yakalayabiliriz." değerlendirmesinde bulundu.
Konuşmaların ardından Özdemir ve yardımcıları kendilerini bordo-beyazlı renklere bağlayan 2 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Editör: Haber Merkezi