Spor Toto 2. Lig'de mücadele veren İnegölspor, Teknik Direktör Taşkın Güngör ile anlaştı. Taşkın Güngör, kendisini 2 yıllığına bordo-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imzayı attı. Geçtiğimiz sezon görev alan Teknik Direktör Ergün Penbe’nin ise sözleşmesinin sona erdiği öğrenildi.

İnegölspor Kulüp tesislerimizde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Cebrail Kemer, şunları söyledi. "İnegölspor'umuzun efsane hocası tekrar kulübüne geri döndü. Daha önceki yıllarda müzemizde bulunan en önemli kupalardan bir tanesinin sahibi. Dolayısıyla inşallah bizlere yenilerini getirmek onuna nasip olur. Başarılı olacağına inanıyorum. Belli bir proje kapsamında takımı oluşturacağız. Kongrede de söylemiştim. "Mali disiplinden ayrılmayacağız" diye.

Mali disipline uygun arkadaşlarla yola devam edeceğiz ve yeni transferlerde de genç oyuncuları bünyemize katıp, İnegölspor tarihinde bulunan, her zaman genç futbolcuları üst liglere hep transfer eden bir İnegölspor vardı. Önceki yıllarda hep bu böyleydi. Bizim amacımız tabiî ki iyi noktada bitirmek. Tabiî ki İnegölspor hangi mali disiplin olursa olsun. Hangi mali yapıda olursa olsun hep iddialı olmuştu ve bundan sonrada hep iddialı olacak. Ama tekrar söylüyorum. Amacımız İnegölspor misyonu genç futbolcuları süper liglere, üst liglere verme amacı güder ve genç arkadaşlara buradan sesleniyorum. Eğer iddialıysa eğer gelecek vaat ediyorsa bizim takımda her zaman yer bulacaktır. Ama şu demek değildir ki "Tecrübeli arkadaşlarla ayrılacağız" diye. Tecrübeli arkadaşlardan da faydalanacağız ve tecrübeli arkadaşlarımız genç arkadaşlarımıza örnek olacaktır ve buna en uygun hocanın da Taşkın hoca olduğunu düşündük. Başta şahsım ve yönetim kurulum buna en uygun hocanın Taşkın hoca olduğuna karar verdik ve sağ olsun bizi kırmadı. Kendiside özveride bulundu. Başarılı olacağımızı düşünüyorum. Taşkın hocama da İnegölspor'umuza da değerli taraftarlarımıza da hayırlı olmasını diliyorum. Şimdiden Allah yardımcımız olsun. İnşallah hayırlı ve iyi olur. Taraftarlarımıza sesleniyorum. Hiç merak etmesinler. Sabırlı olsunlar. Başarı gelecektir ama sabır şart. Hocamızın da, bizlerinde, yönetimimin de elimizde sihirli değnek yok. Dolayısıyla bir günde bizden başarı beklemeleri hayal olur.

Sukutuhayale uğramaları da beni ve yönetimimi üzer.  Zaman tanıdıkları sürece başarı gelecektir. Özellikle yeni gelecek arkadaşlar ve hali hazırdaki futbolcularımızla birlikte ahenkli bir ekip oluşturacağız. Tek bir amacımız var. seyir zevki yüksek bir takım oluşturacağız. Yenebiliriz, yenilebiliriz ama seyirci çok büyük keyif alarak seyredecek. Hep karşı takımı baskı altında tutan bir takım oluşturmak istiyoruz. Hocamın da hedefi o, bizimde hedefimiz o. Karşı takım İnegöl'e geldiğinde veya deplasmana gittiğimizde fark etmez. Her zaman İnegölspor'un baskısı altında kalacaktır. Koşan, mücadele eden bir takım oluşturacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Allah'ın izniyle biz başarılı olacağız. Tekrar herkese teşekkür ediyorum. Hocama başarılar diliyorum. İnegölspor'umuza hayırlı olmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun."

Editör: Haber Merkezi