Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreni öncesi konuşan Asbaşkan Mehmet Döngel, "Bugün özel bir gün. İnegölspor olarak kanal 16 televizyonu ile bir anlaşma yapmış bulunmaktayız. Bu seneki maçlarımızı kanal 16 canlı olarak yayınlamakta. Bu arada kanal 16 kanalımız bir özlemi de gerçekleştirdi. Uyduya çıktı. Bizler onlara başarılar diliyoruz. Uzun bir özlemdi bu. Bunu gerçekleştirdiler. Kendilerine başarılar diliyoruz. Bugün kendileri ile yeni bir sözleşme imzaladık. Maçlarımızı yayınlayacaklar. Kendileri ve kulübümüz için hayırlı olsun. İnşallah uzun yıllar devam eder" dedi.

Kanal 16 Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir, ise şunları söyledi "Gerçektende uzun yılların özlemi. Kanal 16 televizyonu İnegöl kökenli bir televizyon. Ancak şunu da ifade edeyim. Bursa'daki AS TV'nin haricindeki bütün televizyonların mazisi İnegöl'den başladı. Hepsi buradan gitme. Bu da İnegöl insanının, STK'ların veya sosyal çevrelerin, özellikle spor camiasının, siyaset camiasının ne kadar ileri görüşlü olduğunu gösteriyor. Çünkü yayıncılık İnegöl'de başlamış ve Bursa'da devam etmiş. Bizde merkezi Bursa tutsakta biz İnegölspor'u yıllardan beri takip ettik ve İnegölspor'un maçlarını yıllardan beri hep banttan aktararak vermiştik.

Sağ olsun başta İnegölspor başkanı olmak üzere yönetimim kuruluna çok teşekkür ediyoruz. Artık iç saha maçlarının hepsini canlı olarak seyircilerimize aktaracağız. Buda çok önemli. Hem İnegölspor'un maçlarının ve İnegölspor camiasının duyurulması açısından İnegölspor'un gücünün bir kez daha ortaya çıkması anlamında canlı yayınlanması önemli. Biz 1995 yılında kurulmuş bir firmayız. Biz İnegöl ve Bursa halkının desteğini bekliyoruz. İnşallah bu hafta sahamızda lider Hatayspor'u ağırlıyoruz. Bence bu engeli de aştık mı İnegölspor artık tamamen çıkışını sürdürür. Temennimiz deplasmanda kulüpleri ile anlaşıp deplasman maçlarını da vermek. Hatayspor maçında İnegölspor'a başarılar diliyoruz. İnegöl'deki ve Bursa'daki tüm seyircilere kumandalarının 1 numarasına Kanal 16'yı eklemelerini istiyorum. Zaten gerekli frekans tanıtımları da yapıldı" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından canlı yayın sözleşmesi karşılıklı olarak imzalandı.

Editör: Haber Merkezi