Turgutlu 7 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşmayı hakem Yusuf Ziya Gündüz yönetirken, Muhammet OğuzhanÖztaş ve Oğuzhan Kocaçoban yardımcı hakem olarak görev yaptı. Maçında dördüncü hakemi ise Gamze Durmuş Pakkan oldu.

Türkiye Kupası'nda Ankaraspor ile deplasmanda karşılaşan ve rakibine mağlup olarak kupadan elenen İnegölspor, TFF 2. Lig'in 10. haftasında Turgutluspor'a da mağlup oldu.

Ev sahibi ekibin tek golünü 78. dakikada Burak Osman Gençal kaydetti. İnegölspor, Diyarbekirspor maçında aldığı galibiyetten sonra TFF 2. Lig'de üst üste 3. maçını da kaybetti.

İnegölspor 6 Kasım 2021 Cumartesi günü Lig'in 11. haftasında kendi sahasında Serikspor'u konuk edecek.

Turgutluspor: Ozan Can Oruç, Özgür Özdemir (Dk.68 Mahmut Boz) Yiğit Utku Gök, Nuri Emre Akşit, Marvin Sinan Büyüksakarya, Hakan Turan (Dk.68 Alper Ademoğlu) Emre Keskin, Burak Osman Gençal(Dk.84 Semih Ocaklı) Sarper Çağlar (Dk.60 Burak Çoban) Berat Altındiş (Dk.84 Mutlu Doğan) Hamit Kulya

İnegölspor: Gökhan Siverek, Yunus Emre Duyan, Serkan Sözmen, İbrahim Sürgülü, Samet Cantürk, Erdem Koçal, Selimcan Temel, Mustafa Kayabaşı (Dk.82 Gülhan Üreyen) Aykut Uluç (Dk.81 Bahadır Taşdelen) Hakkı İsmet Şimşek, Ömer Faruk Ermeç

Sarı Kartlar: Dk.20 Berat Altındiş, Dk.70 Yiğit Gök (Turgutluspor) Dk.18 Erdem Koçal (İnegölspor)

Gol: Dk.78 Burak Osman Gençal (Turgutluspor)

Editör: Haber Merkezi