İnegölspor, Hatayspor'dan stoper mevki oyuncusu Volkan Altınsoy ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Federasyon Temsilcisi Ozan Can, şunları söyledi.

"Hocamızın raporu doğrultusunda iç ve dış transferlerimize devam ediyoruz. Bugün Hatayspor'da şampiyonluk yaşayan stoper mevki oyuncusu Volkan Altınsoy kardeşimizle 2 yıllık anlaşmaya vardık. Volkan kardeşimizin şampiyonluk yolunda kulübümüze önemli katkılar sağlayacağından hiç şüphemiz yok. Volkan, bu ligin en önemli oyuncuları arasında. 2.Ligde bugüne kadar 180 civarında maça çıkmış bir kardeşimiz. İnşallah Hatayspor'da yaşadığı şampiyonluğun tekrarını bizimle yaşayacak. Ben anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasın diliyorum."

Volkan Altınsoy ise " İnegöl'ün hedefleri olduğu, şampiyonluğa inandığını hissettiğim için buraya ilk davet edildiğimde seve seve geldim. Buraya geldiğimde de karşılaştığım ortam gerçekten samimiydi ve şampiyonluğa inanmış bir başkan ve yönetim gördüm. O yüzden bende geçen sene bu tecrübeyi yaşamış biri olarak, bu sene buraya imza atmayı tercih ettim. Çok mutlu, inançlıyım ve kararlıyım. İnşallah geçen sene yaşadığım şampiyonluğu bu senede İnegöl'de yaşayıp, bu mutluluğu bu şehre bu taraftara yaşatmak istiyoruz. Anlaşmamız her iki tarafa da hayırlı olsun."ifadelerini kullandı.

İnegölspor ile sözleşme tazeleyen başarılı nakat oyuncu Okan Deniz ise "Geçtiğimiz yıl güzel bir sezonu geride bıraktığımıza inanıyorum. 23. hafta itibariyle şansız bir şekilde sakatlık yaşadım. Şuanda sakatlığım geçti. Yeni sezonda İnegölspor'umuzun başarısı için elimden geleni yapacağım. Yönetim kurulu üyelerimize beni tekrar tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah sezon sonu hedeflediğimiz bir üst lige çıkarız."

Editör: Haber Merkezi