Kongreye eski başkanların yanı sıra çok sayıda taraftar katıldı. Raporların okunmasının ardından söz alan İnegölspor Eski Kulüp Betvole Başkanı Eşref Güç, "Bir final havası yaşadık ancak nasip olmadı. İnşallah yeni yönetim bizim bıraktığımız bayrağı sonuna kadar götürerek İnegölspor’u hak ettiği PTT 1. Ligi’ne çıkartmak için çalışacaklardır. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin. Bundan sonrada İnegölspor kongreleri böyle birlik ve beraberlik içinde olacaktır. İnegölspor’a sahip çıkmak hepimizin görevidir. Başkanlar gelip geçicidir. Devamı da gelecek. Asıl olan İnegölspordur."dedi.

Seçim sonrası başkanlığa seçilen Timur Erezsarı ise şöyle konuştu: "Bugün olağan kongremizi yapıyoruz. Kongremiz İnegölspor’umuza hayırlı olsun. Bu uzun yolda desteğinize ihtiyacımız var. İlçemizin dinamiklerini harekete geçirmek ve bu mücadeleyi birlikte vermeliyiz. Bunu yaparsak İnegölspor’umuzu hak ettiği noktalarda görebiliriz. İnegölspor’umuz Bursa’nın en önemli markalarından biridir. İnegöl’ümüz Türkiye’nin önde gelen şehirlerindendir.

Ticari hareketliliğin bu denli güçlü olduğu şehrimizde İnegölspor’umuzunda farklı yerlerde olması gerektiğini düşünüyorum. Ben tüm İnegöl’ün yanımızda olacağından şüphe etmiyorum. Heyecanlıyız, heyecanımıza ortak olun. İnegölspor’un havasını yakalayalım. Tribünleri doldurmalıyız. Amacımız ve hedefimiz belli. Bunu hep birlikte başaracağız. İnegölspor'umuzu layık olduğu yere taşımak için hep birlikte çalışacak ve çabalayacağız." ifadelerini kullandı.

Timur Erezsarı başkanlığındaki yeni yönetim listesi ise şu isimler yer aldı:
Mehmet Döngel, Adnan Oran, Cemal AKtürk, Çetin Yalınız, Deniz Erdem, Erkan Uysal, Hüseyin Kurt, Mahmut Durmuş, Metin Ungan, Nurettin Aydemir, Osman Yavuz, Serdar Nalcı, Serdar Yentürk, Serdar Yiğit, Serhat Kılınç, Volkan Kaplan.

Editör: Haber Merkezi