Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Asbaşkan Mehmet Döngel, "İç transferlerimiz devam ediyor. Bugünde kaptanımız Mustafa Vargel, Ömürcan Yıldırımlı ve Caner Karakuş'la tekrar sözleşme imzaladık. İnegölsporumuz ve kendileri için hayırlı olsun. İnşallah kazasız belasız bir sezon geçirirler. Yollarımızı ayıracağımız bir kaç arkadaşımız olacak. Ama son kararı vermedik. Bugün ve yarın hocamızla istişareleri yapıp, nihai kararımızı verip Pazartesi, Salı günü açıklayacağız. Bugün Yasin Görkem Arslan ile görüştük. Kendisi ile anlaşamadık. Kendisi takımdan ayrılmak istediğini ifade etti. Bizde kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Başarılar diliyoruz."ifadelerini kullandı.

Takım Kaptanlarından Mustafa Vargel ise "Öncelikle tekrardan burada olmak çok güzel. İnegöl, İnegölspor evimiz gibi oldu. İnşallah yeni sezona başlayacağız. Artık bu ligi hazmettiğimizi düşünüyorum ben ve bazı şeylerin zamanının geldiğini düşünüyorum. İnşallah yeni yönetim ve yeni yıl hepimize hayırlı uğurlu olur ve hedeflediğimiz bir üst lige çıkmayı sağlarız diye düşünüyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum."şeklinde konuştu.

Ömürcan Yıldırımlı, ise şunları söyledi:
"Ben yarım sezonluk bir ayrılık yaşadım ve tekrardan anlaştım. Buraya geldiğim için gerçekten çok mutluyum. 2 sene önce finalde yaşadığımız mutluluğu bu sefer şampiyonlukla yaşamayı inşallah nasip eder Allah. Yeni sezonda herkese başarılar dilerim. İnşallah sakatlıksız bir sezon olur. Hayırlısıyla sezonu bitiririz."

Son olarak söz alan Caner Karakuş, "İlk önce yeni yönetime hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Bütün takım arkadaşlarımıza, ağabeylerimize kazasız belasız, sakatlıksız, belasız bir sezon geçirmelerini diliyorum. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur."diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi