Kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan kulübün basın sözcüsü Serdar Nalcı, sportif direktörlük görevine İsmail Güldüren'in getirildiğini söyledi. 

Güldüren ile 2 yıllık anlaşma sağladıklarını ifade eden Nalcı, "1 hafta önce olağan genel kurulumuz gerçekleştirildi ve yönetimi Timur Erezsarı başkanımız önderliğinde devraldık. Çalışmalarımıza da hızlı bir şekilde başladık. İlk olarak sayın İsmail Güldüren hocamızla sportif direktör olarak anlaştık. Diğer çalışmalarımızda hızlı bir şekilde devam ediyor." dedi. 

İnegölspor'da tekrar görev aldığı için mutlu olduğunu ifade eden İsmail Güldüren ise şöyle konuştu: "Başkanımız ve yöneticilerimize beni bu göreve layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum. Yöneticilerimizin dediği gibi ben buradan hiç ayrılmadım. İnegöl'ün yetiştirdiği, İnegöl'ü sahiplenen bir futbol adamı olarak, tekrar kendi kulübüme geldiğim için çok mutluyum.

İnşallah bu güzel ekiple bu sene istediğimiz hedeflere ulaşırız. İyi bir takım kurup, İnegölspor'un hedeflediği üst lige çıkmak istiyoruz. Önceliğimiz iskelet kadromuzu koruyup, sıkıntı yaşamayacağımız bir kadro Lunabet kurmak istiyoruz. İnşallah hep beraber güzel günler görmek istiyoruz." 

Editör: Haber Merkezi