Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulübün Futbol Şube Sorumlusu Deniz Erdem, Emrah'ın sözleşmesini 1 yıl uzattıklarını söyledi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Erdem, şöyle konuştu:"Öncelikle İstanbul'da düzenlenen terör saldırısını kınıyoruz. Hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve halkımıza başsağlığı diliyoruz. Yaralılarımızaysa acil şifalar diliyoruz. Transfer çalışmalarımız sürüyor.

İç transfer kapsamında Emrah Dağ'ın sözleşmesini 1 yıl daha uzattık. İç ve dış transfer çalışmalarımız sürüyor. Emrah'a yeni sezonda kazasız, sakatlıksız bir sezon diliyorum."

Emrah Dağ da sözleşme yenilediği için mutlu olduğunu belirterek "İnegölspor'da tekrar kaldığım için mutluyum. İnşallah bu sene hedeflerimize ulaşırız.

Bu doğrultuda elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bana güvenen ve sözleşmemi uzatan başta Kulüp Başkanımız olmak üzere tüm yönetim kurulu üyesi ağabeylerime teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi