Ankara Demirspor maçının ardından açıklama yapan İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, şunları söyledi:

"Zor deplasmanda 1 puan aldık. Son saniyede 3 puanda alabilirdik. Abdulkadir kardeşimiz vurdu kaleci çıkardı. Yapacak bir şey yok. Topçu kardeşlerimiz güzel bir şekilde müdafaa yaptı ve mücadele etti. Kaleci Gökhan’a ayrı bir parantez açmak istiyorum. Gerçekten güzel kurtarışlar yaptı. Yani puan almamızda büyük katkısı vardı. Takım halinde vardı ama Gökhan’ın kritik kurtarışları oldu. Pazar günü Sancaktepe maçından 3 puan alıp, ilk yarıyı bitirmek istiyoruz. Yani en azından takımımız yenilmemeyi öğrendi. İnşallah ikinci yarıya Sancaktepe maçından sonra daha farklı oyunlarla çıkacağız. İnşallah yavaş yavaş yukarı çıkacağız."

İNEGÖL’ÜMÜZE 3 PUAN İLE DÖNEBİLİRDİK

Takım Antrenörü Özgür Şahin, 11. Hafta erteleme maçında deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları Ankara Demir maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Maçın ardından açıklama yapan Şahin, şunları söyledi: "İlk yarıda rakibe biraz pozisyonlar verdik. Müsabakalara çıktığımızdan beri ilk defa rakip takıma bu kadar pozisyon verdik. Orada sağ olsun kaleci Gökhan yine üzerine düşeni yaptı. Yani çocuklar yine iyi mücadele ettiler. "Rakibin kalitesi iyi olabilir ama biz onları koşarak, mücadele ederek bozabiliriz.”diye ben onlara hep söylüyorum. Maçtan öncede devrede de bunları söyledik. Ayrıca maç toplantısında şunu söyledim “Her puan altın değerinde. Atamıyorsak yemeyelim. Maçı 0-0 götürelim. Son dakikada buluruz atarız.”dedim. Bildiğiniz gibi son dakikada da pozisyonumuz vardı. İkinci yarı biraz daha rakip kaleye geldik. İlk yarıda varız aslında ama pozisyonları biraz daha iyi kullansak, İnegöl’ümüze 3 puan ile dönebilirdik. 1 puanda iyi bir puan. Her puanın çok büyük önemi var. Yönetim kurulumuza, mücadele eden sporcularımıza, kadroda olan olmayan oyuncularımıza, personelimize, altyapı hocalarımıza, bizi destekleyen taraftarlarımıza, sevdiklerimize, cani gönülden bizi destekleyen dostlara, bütün İnegölspor sevdalılarına teşekkür ediyorum. İnşallah hafta sonu da Sancaktepe maçımız var. Zor bir maç olacak. Bu ligde kolay maç yok. O maça en iyi şekilde hazırlanıp, inşallah 3 puan alıp sıralamada biraz daha yukarı çıkmak istiyoruz. İnegölspor’a bu yerler yakışmıyor. Yakışmadığının da farkındayız. Sporcu grubumuz gerçekten çok fedakarca oynuyorlar. Verdiğimiz görevleri sağ olsunlar hepsi çok iyi yapıyorlar. Hepsinden Allah razı olsun."

Editör: Haber Merkezi