Ankara Yolu’ndaki yeni belediye binasında gerçekleşen görüşmeye, İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Erezsarı, görüşme başlangıcında Başkan Altepe’ye üzerinde isminin yer aldığı 16 numaralı İnegölspor forması ile çiçek takdim etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şehirlerin tanıtımında en büyük rolü spor takımlarının oynadığını ifade etti. Bugün takımlarla şehirlerin şehirlerle de ülkelerin birlikte anıldığını kaydeden Başkan Altepe, bu nedenle İnegöl’ün tanıtımı için İnegölspor’un büyük önem taşıdığını belirtti.

Dünyada İstanbul denilince Türkiye’nin Galatasaray denilince de İstanbul’un akla geldiğini, buna birçok ülkede şahit olduklarını söyleyen Başkan Altepe, “Dolayısıyla İnegölspor’un her başarısı İnegöl’e yarayacak. Alınan her başarı, kent bilinirliğine katkı koyacak. Onun için İnegölspor kent için en değerli markadır. Hep birlikte bu markayı daha da ileriye taşımak durumundayız. İnegöl’ün dolayısıyla Bursa’nın markalaşma sürecine katkı koymak zorundayız” dedi.
Başkan Altepe, görüşmede İnegölspor’un tamamen arkasında olduklarını ifade etti.

Geçen yıl takımdan gelen talep üzerine futbolcular için sürekli bir otobüs tahsis ettiklerini, İnegölspor’u yarınlara taşıyacak modern tesislerin inşa edilmesi için de gün saydıklarını vurgulayan Başkan Altepe, “Alt yapı ve tesislerin ardından gelen kurumsallaşmayla birlikte inşallah başarılar da sizi bulacaktır. İnşallah şampiyonlukla tanıştığınız bir sezon olur. O sene bu sene olur” diye konuştu.

İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı ise, verdiği destekler nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti. Büyükşehir sayesinde otobüse kavuştuklarını, takımı yarınlara taşıyacak tesislerin yine Büyükşehir imkanlarıyla hayata geçirildiğini vurgulayan Erezsarı, “Geldiğimiz gibi 11 yeni transfer yaptık. Takımda birlik ve beraberliği sağladık. İnşallah sizlerin de desteğiyle muvaffak oluruz” şeklinde konuştu.
 

Editör: Haber Merkezi