AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, dün gece yüzleri maskeli, ellerinde sopalar bulunan saldırganlar, tesislerin giriş kapısını açıp, tehditler savurarak futbolcuların bulunduğu ikinci kata çıktı. 

Futbolcuların kaldığı odaların kapıları ile camlarını sopalarla ve tekme atarak kıran saldırganlar, futbolculara yönelik tehdit içeren notlar bıraktıktan sonra koşarak tesislerden ayrıldı.

Tesis çalışanlarının ve futbolcuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek saldırganların kimliğini belirledi. Saldırıyı gerçekleştirdikleri iddia edilen Ç.Ş, F.H, B.A, O.E, S.Ç. gözaltına alındı. 

Kulüp başkanı Timur Erezsarı, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, saldırıyı gerçekleştirenleri İnegölspor taraftarı olarak görmediklerini belirtti.

Saldırı nedeniyle tesislerde maddi hasar meydana geldiğini ifade eden Erezsarı, şunları kaydetti "Dün gece kulüp tesislerimize kendini bilmez 3-5 kişi saldırmıştır. Tesis camlarını kırmışlar ve çeşitli tehditlerde bulunmuşlardır. Ben ve arkadaşlarım yönetime geldiğimiz ilk andan itibaren İnegölspor için çaba ve gayret içerisindeyiz. Yenmek, yenilmek bu sporun doğasında var. Bu tür hareketler, kenetlenmiş olan bizlerin azmini kıramaz.

Tüm ekibimiz, çaycımızdan, hocamıza, futbolcumuzdan, yönetimimize kadar bir arada ve kucaklaşmış durumdayız. Bu tabloyu kimsenin bozmasına müsaade etmeyeceğiz. İnegölspor üzerinden kimsenin prim yapmasına müsaade etmeyiz. İnegölspor ile ilgili art niyetli ve kötü düşünceler içerisinde bu saldırıyı yapanların kanunlar önünde gerekli hesapları vereceğinden şüphemiz yoktur. Adaletimize güvenimiz tamdır."

Editör: Haber Merkezi