Aktaş, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ile 13 Kasım Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Tokatspor maçı hazırlıklarını sürdüren bordo-beyazlı ekibi, antrenman esnasında ziyaret etti. 

Alinur Aktaş, burada yaptığı konuşmada saldırıyı kınadı.Söz konusu saldırıyı, İnegöl'e, İnegölspor'a ve taraftarlarına mal etmenin yanlış olduğunu vurgulayan Aktaş, "Bunu yapan 3-5 tane kendini bilmezdir. Kardeşim bu kulüp kimsenin şahsi malı değil, benim de değil. Bu İnegöl'ün bir değeridir. Futbol oynanır, mağlup olunursunuz, yenersiniz, berabere kalırsınız, şampiyonluğu kaçırırsınız. Biz 2 sene önce penaltılarda şampiyonluk kaybettik. Futbolda bunlar var. Birisi kazanacak birisi kaybedecek." diye konuştu. 

Takımın önünde daha birçok maç olduğuna işaret eden Aktaş, şöyle devam etti "Henüz 11 maç geride kaldı. 23 maç var. Ortada 69 puan var. Yani bu sonuç karşısında, bu netice karşısında gelip bu müdahalede bulunmak zavallılıktan başka hiçbir şey değil, bu acizliktir. Bunun İnegöl şehriyle hiçbir alakası yoktur. Birileri şahsi egolarını burada tatmin etmeye çalışırlarsa, karşılarında kanunu ve nizamı bulurlar. Burası bir kanun devletidir.

Böyle bir şeye de asla ve asla ne İnegöl şehrinde ne de memleketin farklı noktasında müsaade edilmez. Tekrar büyük geçmiş olsun. Birinize herhangi bir zarar gelmemesi bizim için en büyük sevindirici durum. Lütfen etkilenmeden, sıkıntıya düşmeden yolumuza devam ediyoruz. Dünkü maç da evet kayıp gibi gözükebilir arada 10 puanlık fark hiç problem değil. Neleri başardık, becerdik? Ne zor şartları olumluya çevirdik? Bunları yapacak olan bizleriz. Bizde bu potansiyel var." 

İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ise olayı gerçekleştiren 5 kişinin yakalandığını, haklarında adli işlemlerin başlatıldığını belirterek futbolculara geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Editör: Haber Merkezi