İlçe stadındaki çalışmayı izledikten sonra gazetecilere açıklama yapan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, şöyle konuştu: "Biz Ak Parti İnegöl İlçe Teşkilatı olarak hafta sonu Eyüpspor ile deplasmanda oynayacağı maç öncesi İnegölspor’a başarılar dilemek için buradayız. Play-off’a kalma şansımız yüksek. Eyüp karşısında başarılar diliyoruz. İnşallah Cumartesi günü oynanacak olan maç kazanırlar. Tahmin ediyorum diğer play-off adayları Aydınspor, Gümüşhanespor ve Ankaragücü’nün alacağı neticeye göre belki de bize beraberlikte yetebilir. Biz işimizi sağılama alma açısından inşallah galibiyetle döneriz. Eyüp maçında başarılar diliyoruz. AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı olarak kendilerini destekliyoruz."

Kulüp Başkanı Eşref Güç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ziyaret için kendilerine teşekkür ediyoruz. İnegölspor olarak sezona şampiyonluk parolasıyla başlamıştık. Zor günler yaşadık ama buralara kadar geldik. Zor 90 dakika var. bizim için önemli olan bu 90 dakika. Play-off ondan sonra… Şans faktörünün bizden yana olmasını istiyorum. Çok şanssızlık ve talihsiz sakatlıklar yaşadık. Bu hafta Burak Uça yok. Yasin sakattı iyileşti. Amacımız yenilmemek. Eyüp düşüyor düşmüyor bizim umurumuzda değil. Biz sadece play-off’u düşünüyoruz. İnşallah bizim için iyi bir hafta olur. Bize verilen destekten dolayı teşekkür ediyorum. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Play-off’a kalırsak en mutlu olan taraf İnegöl halkı olacak. Ziyaret için yeniden teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Son olarak söz alan Teknik Direktör Taşkın Güngör ise, şu ifadeleri kullandı. "Bu hafta inşallah murada ereriz. Bütün emeklerin karşılığı bu maç. Tabi bizim için ne kadar zorsa karşı kadar için daha zor. Onların durumunda da olmak vardı Allah göstermesin. Ama yapacak bir şey yok. Futbolu özelliği bu. Onlarda biz de kabulleneceğiz. Bu Safirbet maçı alırsak daha iyi yerlere gideriz diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı. Futbolun centilmenliği için oynayacağız. Normal oyun tarzımıza devam edeceğiz. Diğer sonuçların sonuçlarına göre değişime gidebiliriz. Riske gireceğimiz zaman olacak ama birinci aşamada normal oyun tarzımıza devam edeceğiz. Karşımızda bizden daha üstün takımlar yok. Bizim grubun takımları var. Diğer sonuçlara göre bize beraberlik de yetebilir. Rakibin mutlak yenmesi gerekiyor. Riske girecek stres yapacak rakip. Bizim sabırlı, akıllı, sağduyulu ve sakin oynamamız gerekiyor. Elimizden geleni yapacağız."

Editör: Haber Merkezi