Sincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadı'nda oynanan Etimesgut Belediyespor - İnegölspor mücadelesini hakem Abdullah Volkan yönetti. Mahmut Gülle ve Mehmet Pekmezci yardımcı hakem olarak görev yaparken, maçın dördüncü hakemi ise Serkan Gürbüz oldu.

Saat 14:00'de başlayan mücadelede ilk gol sesi ev sahibi ekipten geldi. Etimesgut Belediyespor 24. dakikada Berk Akgönül'ün attığı gol ile 1-0 öne geçti. Bu golden 7 dakika sonra İnegölspor Bahadır Taşdelen ile eşitliği sağladı. 1-1

45+1. dakikada Etimesgut Belediyespor Erdi Zengin'in golü ile devreye 2-1 üstün girdi.

İknic yarıda daha üstün bir oyuun sergileyen İnegölspor, 62. dakikada Furkan Özyapı ve 73. dakikada Ömer Faruk Ermeç'in golleri ile kaşrılaşmayı 3-2 kazandı.

İnegölspor aldığı bu galibiyet ile puanını 44'e yükseltti ve ligde 10. sırada yer aldı.

İnegölspor TFF 2. Lig Kırmızı Grup 30. haftasında 13 Mart Pazar günü saat 14.00'de deplasmanda Serikspor'a konuk olacak.

Detaylar

Stat: Sincan 15 Temmuz Milli Birlik

Hakemler: Abdullah Volkan Aydın, Mehmet Gülle, Mehmet Pekmezci

Etimesgut Belediyespor: Emre Selen, İsmail Güner (Dk.88 Sezer Özmen), Berk Akgönül (Dk.59 Burak Çolak), Maksut Taşkıran (Dk.77 Halil Köçer), Göksu Türkdoğan, Mehmet Sıddık İstemi, Erdi Zengin (Dk.77 Muhammet Beşir), Ömer Kandemir, Ömer Alper Tatlısu, Medeni Bingöl (Dk.88 Oktay Kancı), Turan Yılmaz

İnegölspor: Gökhan Siverek, Türker Toptaş, İbrahim Sürgülü, Bahadır Taşdelen, Emir Özsoy

 (Dk.59 Fatih Cerlek), Serkan Sözmen, Samet Cantürk, Furkan Özyapı, Aykut Uluç (Dk.59 Yılmaz Can Taşkıran) Ersel Aslıyüksek (Dk.90+2 Furkan Mızrak), Ömer Faruk Ermeç (Dk.81 Gülhan Üreyen)

Sarı kart: Dk.77 Ersel Aslıyüksek, Dk.90+4 Yılmaz Can Taşkıran (İnegölspor)

Goller: : Dk.24 Berk Akgönül, Dk.45+1 Erdi Zengin (Etimesgut Belediyespor) Dk. 31 Bahadır Taşdelen, Dk.62 Furkan Özyapı, Dk.73 Ömer Faruk Ermeç (İnegölspor)

Editör: Haber Merkezi