Kurucu başkan Hasan Bilge’nin adına düzenlenecek olan turnuvaya Alanyaspor, Altınordu Futbol Kulübü, Balıkesirspor, Kütahyaspor, Arabayatağıspor, Bursa Kültürspor ve Kafkaspor katılacak.

Turnuvaya ilişkin açıklama yapan İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha sağlıklı ve daha sosyal bir hayat yaşamaları için amatör ve profesyonel kulüplere çok iş düşmekte. Bizler de çocuklarımızın gelişimi için İnegölümüzde şimdiye kadar yapılmamış bir organizasyon yapmaya karar verdik.Belediyemizin desteği ile yapacağımız bu organizasyona tüm ilçe halkını ve spor severleri bekliyoruz.Turnuvamıza destek veren belediye başkanımız Alper Taban’a teşekkür ederim.”dedi.

28 MAÇ OYNANACAK

İnegölspor Gençlik Gelişim Sorumlusu Özgür Şahin, ise “Yıllardır hayalini kurduğumuz ve şimdiye kadar yapmadığımız için kendimizi de eleştirdiğimiz turnuva organizasyonlarının ilkini 23 Ekim 2021 Cumartesi günü 09.00-17.30 saatleri arasında Orhaniye Semt Sahasında yapacağız. Kurucu başkanlarımızdan Hasan Bilge adına düzenleyeceğimiz turnuvamıza Kulübümüzün yanı sıra ilçemizden Kafkaspor, İlimizden Arabayatağıspor, Bursa Kültürspor ile Alanyaspor, Altınordu Futbol Kulübü, Balıkesirspor ve Kütahyaspor katılacak. Pandemi de uzun süre evlerinde kalan çocuklarımızın sosyalleşmelerini farklı takımlarla gün boyu maç yaparak gelişmelerini istemekteyiz. 2012 Doğumluların oynayacağı organizasyonumuzda kazananı ve kaybedeni belirlemeden çocuklarımızın sahada eğlenerek öğrenmelerini amaçlamaktayız. Her takıma kupa ve her sporcuya da madalya ve katılım sertifikası vereceğiz. Her takımın birbiriyle maç yapacağı ve toplamda 28 maçın oynanacağı bu organizasyonumuza tüm ilçe halkını bekliyoruz. Turnuvamıza destek olan Belediye Başkanımız Alper Taban’a teşekkürlerimi sunuyorum.”ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi