Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısına Bursaspor Başkanı Ali Ay, Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış ve Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atış katıldı.

Başkan Ali Ay, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi "Bugün özel ve güzel bir gün. Sabah Tofaş lansmanı vardı. Araç sponsorumuz oldular. Tribün isim haklarını uzatıp, loca alarak destek oldular. Kendilerine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Ben de aynı saatlerde Sayın valimiz, BTSO Başkanımız, OSB ve SİAD’larla bir araya geldik. Orada da güzel gelişmeler oldu. Daha da olmaya devam edecek. Bursaspor kazanırsa Bursa kazanır. Bunun için uğraş veriyoruz. Şu anda da sizlerle önemli bir anlaşmayı paylaşmak üzere bir aradayız. Şehrimizin önde gelen inşaat firmalarından Atış Yapı, bu sezon futbol A Takımımızın şort sponsorluğunu üstlenerek ve aynı zamanda Büyükşehir Belediye Stadı’ndan loca alarak bizlere destek oldu. Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Atış’a bu anlamlı desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bursaspor, Bursa’nın değerleriyle bir araya geldikçe gücüne güç katacak. Atış Yapı’nın desteğinin şehrimizin değerlerine örnek olmasını diliyor, tekrar teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış ise "Burada bulunmaktan gurur duyuyorum. 7 kuşak Bursalı bir aileyiz. Bursa’da kazanıp Bursa için harcıyoruz. Bursa’nın değerlerine de Bursalı olarak sahip çıkmamız gerekiyor. Şehrimizin en büyük markalarından biri Bursaspor. Gücümüzün yettiğince destek olmaya çalışıyoruz. Şehrin diğer firmalarına bunun örnek olması gerektiğini düşünüyoruz. Şort sponsorluğu ve loca anlaşması yaptık. Locamızda Orta Doğu’dan misafirlerimizi ağırlayacağız. Ayrıca 15 kombinemiz var. Sosyal sorumluluk çerçevesinde Bursa’daki her maçta daha önce stadyuma gitmemiş 15 farklı öğrenciyi maçlarda ağırlamayı planlıyoruz. Futbol, basketbol ve voleybol okullarımıza malzeme sponsorluğunu gerçekleştirdik. Yeni transfer yaparak değil altyapıyı güçlendirerek Bursaspor’un Bursaspor olabileceğine kanaat getiriyoruz. Kentimiz adına da firmamız adına da hayırlı olmasını diliyoruz. Dünyanın da Türkiye’nin de zor günler geçirdiği dönemde herkes destek vermesi gerekiyor. Kimi forma alarak, kimi kombine alarak, kimi sponsorluk yaparak şehrimizin bu değerini yüceltmemiz gerekiyor. İnşallah seneden seneye de desteğimiz devam edecek. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi