Bursaspor'un yeni transferi Henri Saivet, Bursaspor TV'de şu açıklamları yaptı "Şuan gayet iyi hissediyorum. Takım arkadaşlarımla birlikte oldukça daha iyi hissedeceğim. Onlarla çalışmak için, fiziksel seviyemi yukarı çekip iyi bir sezon geçirmek için sabırsızlanıyorum. 

Türkiye gelişen ve fizik gücüne dayalı bir lig, ben de gelişen bir ligde oynadığım için mutluyum. Aynı zamanda ligin gelişmesine katkı sağlamak istiyorum. İnsanın kendisi hakkında konuşması her zaman zordur. Ama bir takım oyuncusu olduğumu düşünüyorum ayrıca teknik bir oyuncu olduğumu söyleyebilirim. Takımımı her zaman üst seviyeye taşımaya çalışırım.

Böyle bir taraftarın önünde oynamak potansiyelimi ortaya çıkarmamda yardımcı olacaktır. Taraftarlarımız korunması gereken bir değer. Kendimi hedeflerle kısıtlamayı pek sevmem. Bursaspor'un ilk beşe girmesini sağlamak kişisel hedeflerimden bir tanesi. Eğer ilk beşe girersek oldukça iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Samet Aybaba Futbol'u bilen bir hoca. İşleri yönetme açısından çok iyi bir hoca. Her şeyden önce çok samimi bir insan. Bu samimiyete de Futbol'da ihtiyacımız var. Kendisi çok iyi bir insan. Bence ikimizde birlikte çalışmaktan keyif aldık, o yüzden tekrar birlikteyiz.

Tercih ettiğim bir mevki yok benim için en önemlisi sahada olmak. Öncelikle uzun bir sezon olacak. Futbol'da her şey çok hızlı gelişir. Takımda herkese ihtiyacımız olacak. Bununla birlikte takımda rekabet ortaya çıkacak. Bazen en önemlisi sahada olmak değil, en önemlisi sahada her şeyinizi vermektir. Rekabet içerisinde herkes kendini geliştirir bununla birlikte takım da gelişir. Kendimi oynayacak durumda hissediyorum, takıma katkı sağlayabilirim" dedi.

Editör: Haber Merkezi