Özlüce Tesislerinde düzenlenen imza törenine Başkan Ali Ay, İkinci Başkan Ali Ademoğlu, yöneticiler Yüksel Çolak, Fatih Korkmaz, Yusuf Arslan ve Genel Menajerimiz Hüseyin Gedik katıldı.

Bursaspor ile sözleşmesini 2020 yılına kadar uzattığı için mutlu olduğunu dile getiren Harun Tekin "Çok heyecanlıyım. Bana uzatma teklifi geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettim. Bursaspor’a uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Hedefim A Milli Takım da ve Bursaspor’da büyük başarılara imza atmak. Bana güvenen herkese çok teşekkür ediyorum"dedi.

GEDİK: “ÖRNEK BİR İNSAN”
Özlüce Tesislerimizde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Genel Menajerimiz Hüseyin Gedik, “Futbol takımımızın kaptanı ve Milli takımımızın file bekçisi Harun Tekin’in sözleşmesini 2020 yılına kadar uzattık. Kendisine hayırlı uğurlu olsun. Kendisiyle uzun yıllar beraberiz. Karakteri ve kişiliği ile takdir gören bir insan. Umarım. Başarılarına yenilerine ekleyerek yolun devam edecektir” dedi.

BAŞKAN ALİ AY: “ HARUN  BURSASPORLU OLDUĞUNU GÖSTERDİ”
Başkan Ali Ay ise yaptığı konuşmada Bursaspor’un kadrosunun çok kişilikli futbolculardan oluştuğunu ve bu isimlerin başında gelen Harun Tekin ile 2020 yılına kadar sözleşme uzattıklarını için mutlu olduğunu belirtti.

Başkan Ali Ay şu açıklamayı yaptı "Bu sene bizim özellikle dikkat ettiğimiz husus tüm futbolcularımızın karakterli olmasıydı. Onun için de ince eleyip, sık dokuduk. Şuanda 28-29 kişilik kadromuz var. Allah nazardan saklasın. İçinde hiç pürüzlü futbolcumuz yok. Bazı basın mensubu arkadaşlarımız ile sezon öncesinde Avusturya kampında görüştüğümüzde ben Bursaspor’dan çok iyi şeyler bekliyorum dediğim de takımdaşlığın ne olduğunu, birlikte nasıl hareket edildiğini belirtmiştim. Neticede şuanda 19 puanla ligin dördüncüsüyüz. Karakterli futbolcu dediğimde bunların en başında biliyorsunuz Harun kardeşim geliyor. Kendisi çok iyi bir Bursasporlu. Sözleşmesi konusunda herhalde 15-20 dakikada anlaşmamızı bitirdik. Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum. Ne kadar Bursasporlu olduğunu gösterdi. Biz de gerekeni yaptık. Harun’un hakkını vermeye çalıştık. Gönül isterdi ki daha fazla verelim. Ama Bursaspor’un durumu malum. Ben kendisine teşekkür ediyorum. Bursasporlu olduğunu gösterdi. Allah kendisinden razı olsun." dedi.

HARUN TEKİN: “ TEKLİFİ DÜŞÜNMEDEN KABUL ETTİM ”
Performansıyla büyük beğeni toplayan Milli kaleci Harun Tekin ise “Öncelikle başkanıma, yönetim kurulu üyelerime çok teşekkür ediyorum. Bir buçuk yıl daha sözleşmem vardı. Teklif geldiğinde hiç düşünmedim burada kalmayı çok istiyorum. Ben senelerden beri buradayım. Bursasporluyum. Bana destek olan herkese özellikle çok teşekkür ediyorum. İnanın gönlümden çok teşekkür ediyorum” dedi.  

BAŞKAN ALİ AY: “FUTBOLCULARIMIZIN HEPSİ ÇOK İYİ ÇALIŞIYORLAR”
Harun Tekin’in konuşmasının ardından yeniden söz alan Başkan Ali Ay, “Harun’un heyecanını burada görüyorsunuz. Bizim Bursaspor’umuza böyle futbolcular lazım. Tüm futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Hepsi çok iyi çalışıyorlar. Özellikle Hamza Hocamıza ve kaleci hocamız Metin Hocamıza çok teşekkür ediyorum. Harun ile beraber 4 tane kalecimiz var. Hepsi de çok iyi performans göstereceğinden adım gibi eminim. Metin hocamız altyapıya da ayrıca önem veriyor. 11 yaşından itibaren genç kalecilerimizde inşallah Bursaspor uzun yıllar kaleci problemi görmeyecek. Hayırlı uğurlu olsun. Diğer arkadaşlarımız ile de görüşeceğiz. Onlarla da en kısa zaman da anlaşacağız. Kısa zamanda sözleşmesi bitecek olan arkadaşlarımız ile değerlendirmelerimizi yapıyoruz. Hocalarımız ile de görüşeceğiz.  

GELECEK BURSASPOR’UNDUR
Gece gündüz çalışıyoruz. Dün de İstanbul’daydık. İnşallah bu borç yapılandırmasını da halledersek iyi günler yakındır. Zamanında parasını alan kimseye karşı boynunu eğmeyen bir kulüp hedefliyoruz. Şuan ödeme için bir takvim koyamıyoruz. Aradan başka bir şey çıkıyor. Bir an evvel geçmişi temizleyip geleceğe bakalım. Gelecek Bursaspor’undur, bunu özetle belirtmek istiyorum.

Editör: Haber Merkezi