Bursaspor'da son iki sezondaki formuyla büyük bir çıkış yakalayıp A Milli Takım'ın 3 önemli kalecisinden biri olan Harun Tekin, Avusturya kampı öncesi OLAY Spor aracılığıyla önemli mesajlar verdi. 

EURO 2016 sonrası takıma katılan Timsah'ın 1 numaralı ismi, bu sezon çok farklı bir Bursaspor izlettireceklerini belirterek, şunları söyledi "Takıma ikinci etap çalışmalarıyla birlikte katıldım. İlk etaba katılmasam da takım arkadaşlarımla görüştüm ve gayet iyi geçtiğini biliyorum."

TRANSFERLER GÜZEL
"Aramıza yeni katılanlar oldu. Onlar bize, biz onlara uyun sağlamaya çalışıyoruz. Herkes çok iyi niyetli ve forma için savaşan oyuncular. Yine yeni bir takım oluştu. Bence güzel transferler yapıldı. Bu takımın tek hedefi Avrupa kupalarına katılmak. Geçen sezon istediğimiz şeyleri sahaya bir türlü yansıtamadık. Ancak bu sezonun Bursaspor için çok daha iyi geçeceğini düşünüyorum."

DÜNYA KUPASI VAR
"Ben geçen seneki performansımla A Milli Takıma davet edildim. Avrupa Şampiyonası'nda bir tecrübe edindim. Şimdi çok daha iyi bir sezon geçirmek ve performansımla takımıma çok daha fazla katkı sağlamak istiyorum. Ayrıca Milli Takımımızın Dünya Kupası hedefi var. Bende bu süreçte görev hem Bursaspor'da hem de A Milli Takım'da görev almak istiyorum."

FUTBOLCULAR NE DEDİ?

Bilal Kısa: Yeni bir takımız
"Yeni oluşan bir takımız. Birçok transfer yapıldı. Onlardan bir tanesi de benim. Bursa'da iyi bir kamp dönemi geçirdik. Artık Avusturya'da hazırlık maçları oynayarak hem kendimizi görme hem de takım olma adına güzel geçmesini istiyoruz. İnşallah bu 12 günlük süreçte daha uyumlu oluruz."

Sercan Yıldırım: Daha sağlamız 
"İlk kampı Bursa'da güzel bir şekilde geçirdik. İkinci kampın bize kaynaşma olarak çok daha iyi yansıyacağını düşünüyorum. İnşallah lige en çabuk şekilde hazır olmak istiyoruz. Tecrübeli bir kadro oluşturuldu. Yine yeni bir takım gibi olduk ama daha tecrübeli ve sağlamız."

Erdem Özgenç: Yeni bir şans
"Geçen sezonun sonlarında sakatlığım yüzünden takıma hiç katkı sağlayamadım. Ama artık geçti. Hem benim için hem de takım için yeni sezon yeni şans olacak. Yeni transferler var. Hepsi tecrübeli ve birbirinden değerli isimler. Ve bu kez Türk oyuncu ağırlıklı bir kadro oluşturuldu. Bunun bize çok faydalı olacağını düşünüyorum. İnşallah Bursaspor için çok güzel bir sezon olacak."

Serdar Kurtuluş: Kamp ağır geçecek
"Bursa'da hava çok sıcaktı, zaman zaman sıkıntılar yaşadık ama sakatsız güzel bir ilk etap gerçekleştirdik. Şimdi ikinci kamp dönemi biraz daha ağır geçecek. Hem antrenman hem de hazırlık maçları yapacağız. Takım olma yolunda güzel adımlar atarak eksikliklerimizi göreceğiz. Kısa sürede lige hazır olmak istiyoruz."

Şamil Cinaz: Haftaya başlarım
"Bildiğiniz gibi sakatlığım vardı. Henüz tam olarak geçmedi ancak günden güne iyiye gidiyor. Bu haftayı düz koşularla geçeceğim. Haftaya ise takımla birlikte çalışmalara başlayacağım. Yeni sezona kadar hazır olacağım. Yeni arkadaşlarla tanıştık ve kaynaşmaya başladık. Güzel transferler yapıldığını düşünüyorum."

Sane: Uzaklaşmak iyi gelecek
"Şehirden biraz uzaklaşmak bize iyi gelecek. Avusturya'da hazırlık maçları oynayacağız. Kendimizi kondisyon olarak iyi bir şekilde yeni sezona hazırlayacağız. Takım içerisinde çok güzel bir ortam var. Herşeyin çok iyi olacağını düşünüyorum."

Faty: Çok heyecanlıyız
"Kampın ilk kısmı iyi geçti. Bursa'da yaptığımız çalışmalar yeni transferler için çok önemliydi. Güzel bir uyum süreci ile güzel çalışmalar yaptık. 2. etap çalışmaları bence daha önemli. Hazırlık maçları oynayacağız. Belkide yeni sezonun ilk planlamaları burada yapılacak. Hepimiz çok heyecanlıyız."
Editör: Haber Merkezi