Bursaspor'un tecrübeli kalecisi Harun Tekin maç sonu yaptığı açıklamada şunları söyledi. "Öncelikle çok zor bir sezon geçirdik ve sezon başından bu zamana kadar yaşanabilecek her şeyi yaşadık. İlk yarıda 27 puan topladık ve güzel başlamıştık sezona. Ama malesef bu duruma kadar geldi, bizde çok üzüldük. Bize yakışmayan bir konumdu. Çok zor ve stresli bir karşılaşmaya çıktık. Sonu güzel bittiği için mutluyum ama bu durumdan herkes ders çıkartması lazım. Öcelikle biz oyuncular, yönetim, medyamız ve taraftarımız herkesin bu sezondan ders çıkartması lazımki diğer sezonlar böyle durumlar yaşanmasın. Çünkü bu takım bu camia hep bütün olduğu sürece başarılı oldu. Şampiyon olduğumuz zaman ben yoktum ama, dışarıdan gördüğüm ve duyduğum, taraftarıyla, medyasıyla ve futbolcusuyla birlik olup şampiyon oldu bu takım. Halkalardan bir tanesi veya bir kaç tanesi eksik olduğu zaman malesef biz bu duruma düştük. Maç sonu büyük bir sevinç yaşadık. Böyle bir sezon olmasını istemezdik ama sonu güzel bittiği için mutluyuz.

Maç sonu Bursaspor taraftarlarının verdiği tepki hakkında sorulan soruya Harun Tekin "Biz taraftara gittik barışmak için, kötü bir sezon geçirdik. Herkes gözyaşlarıyla taraftarlara gitti ve onlarda kendilerince bize bir protesto yaptılar. Alıştık biz sezon başından beri protestolara. Sorun değil." dedi.

Bir basın mensubunun; Sezonun özetinde otobüs olaylarını nereye koyarsın sorusuna Harun Tekin "Yaşandı bitti. Tabikide çok büyük etkisi oldu, yani olmadı desem yalan olur." dedi.

Editör: Haber Merkezi