Bursa’ya yatırımlarıyla kente değer katan Büyükşehir Belediyesi, ‘Spor Kenti Bursa’ hedefiyle kentin tüm ilçelerinde çocuklarla gençlerin sosyal ve sportif gelişimlerini destekleyen faaliyetleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ve İl Milli eğitim Müdürlüğü’nün  ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında  ortaklaşa düzenlediği ‘Sağlıklı Yaşam ve Spor Şenliği’ Harmancık Gençlik Hizmetleri Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Müdürü Taha Başparmak yaptığı açılış konuşmasında,  geleceğin sporcularını yetiştirmek, spor ahlakına ve spor kültürüne sahip  nesiller oluşturmanın yanı sıra hem beden hem de ruhen sağlıklı nesillerin ortaya çıkarmanın ilk amaçlarının olduğunun altını çizerken, Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak spora olan yatırımının her geçen gün arttığının ve artarak devam edeceğini belirtti.

Harmancık Kaymakamı Hakan Engin, hizmetleri ile sürekli yanlarında olan Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederken Harmancık Belediye Başkan Vekili Aynur Yakşi Bozkurt ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Altınok, iki yıldır devam eden bu etkinliklerin ileriki yıllarda da sıklıkla devam etmesinin temenni etti.

Protokol üyeleri, programda öğrencilerin ‘Macera parkuru’ yarışlarındaki Milanobet performansını ilgiyle izledi. Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Action Team Bisiklet ve Paten Akrobasi gösterisinin ise nefes kestiği programın sonunda protokol üyeleri  yarışmaya katılan öğrencilere madalyalarını verdi. Tören, günün anısına hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.
Editör: Haber Merkezi