Doğanspor 17 hafta sonunda 36 puanla 3.sırada yer aldı. İlk iki sırada yer alamayan ekibimiz, süper amatör kümeye yükselme umutlarını önümüzdeki sezona bırakmış oldu.  TemSilcimiz Doğanspor önümüzdeki hafta kendi sahasında Balkanspor ile sezonun son maçına çıkacak.

Doğanspor, Harmancıkspor maçına hızlı başladı. 5.dakikadan itibaren rakibe uyguladığı baskı sonucunda gol pozisyonları bulmaya başladı. Fakat çok net pozisyonları bir türlü gole çevirmedi. İlk yarının sonlarında bulduğu gol ile soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci Yarı başlar başlamaz konuk ekip Doğanspor kalesinde gördüğü şok golle maçın başında oyun 1-1 oldu. Doğanspor rakibe kurduğu baskı sonucunda bir gol daha bularak deplasmanda karşılaştığı Harmancık spor’u 2-1 yenerek sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu. Doğanspor farklı kazanacağı maçı iki golle kazandı.

Maç sonunda Doğanspor antrenörü Ömer Bakay “Bizi çok iyi ağırlayan Harmancık Spor kulüp başkanı ve yönetimi ne çok teşekkür ederiz” dedi.



Harmancık Gençlik Spor 1 – 2 İnegöl Doğanspor
Yer:
Harmancık Sahası
Hakemler: Metin Hacıoğlu, Mert Tezerişen, Ahmet Kalaycı

Harmancık Gençlik Spor: İsmail Yılmaz, Barış Aksoy, Harun Gökmen, Yusuf Balkan, Kadir Tufan, T.Eren Bali, Onur Koçak, Samet Yılmaz, İlyas Kömürcü, Mert Kula, Ö. Talip Katırcı. Yedekler: Vedat Kurlay, Ali Tufan, Ahmet Selçuk
Antrenör: Enver Bozkurt

Doğanspor: Erdi Yentürk, Semih Çakmak, Mehmet Gümüştekin, Muzaffer Ekinci, Murat Mentiş, Caner Gün, Enes Dinç, Furkan Usta, Bekir Usta, Arif K. Gür, Yücel Rehber. Yedekler: Berke Can FışkınkolAntrenör: Ömer Bakay

Editör: Haber Merkezi