14 bin seyirci kapasiteli Karabük Dr.Necmettin Şeyhoğlu stadyumunda 4.712 kişi karşılaşmayı izlerken, yeşil-beyazlı takım 800’e yakın taraftarıyla Karabükspor taraftarına ücretsiz şov izletti.

Üni Timsah’lı Bursasporlular yakın şehirlerden Karabük şehrine akın etti. Bursa şehrinden de takımlarını desteklemeye giden şampiyon taraftar, takımlarını maçın son düdüğüne kadar yaptığı tezahüratlarla destekleyerek her zaman yanlarında olduklarını bir kez daha göstermiş oldu.

Yenilmemek önemliydi
Sezon başında koyulan hedef Bursaspor’un Avrupa kupalarına katılması yönündeydi. Şuan ki tabloya baktığımız zaman her şey yolunda gidiyor diyebiliriz. Bu sezon kurduğu kadroyla önemli takımlar arasında yer alan Karabükspor karşısında çokta iyi bir performans sergilemeyen Bursaspor, öyle ya da böyle 1 puan alarak hanesine artı yazdırmayı başardı.

Yenmiyorsan yenilme. Klişe bir laf olabilir belki ama gerçekten çok doğru. Neden mi? Çünkü Bursaspor bu maç öncesinde 3 maçtır kaybetmeyen bir takımdı. Bu karşılaşmada öncesinde deplasmanda Karabükspor karşısında 1 puan kazanacaksınız deseler çokta üzülmezdik.

Evet 1 puan üst sıralar için biraz sıra dışı olabilir. Sonuçta bu takım deplasmanda Fenerbahçe’yi devirmeyi başardı. Ama ne olursa olsun kaybetmemek çok büyük bir artı.

Haber: Uğur Engin
 
Editör: Haber Merkezi