Hamzaoğlu, Bursaspor'un başına geldiğinde yeşil-beyazlı taraftarlarla aralarında iyi olan diyaloğun bir maçla koptuğunu hatırlattı. Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda sahalarında Amed Sportif Faaliyetler'e elendiklerini anlatan Hamzaoğlu, şöyle devam etti:

"Amed maçı içimde yaradır. O maçla beraber taraftarlarla aramızdaki diyalog da koptu maalesef. Hiçbirimiz istemezdik o maçta elenmeyi. Kupada bizim de hedeflerimiz, hayallerimiz vardı. Bunlara ulaşamadık. Amed bizim de canımızı acıttı doğrusu. Ama artık onu orada bırakmak lazım. Yeni hedefler var. Geçmişe takılıp kalırsak yeni hedeflere koşamayız. Dolayısıyla onu bir tarafta bırakıp yeniden taraftarın bana değil takıma olan desteğinden bahsediyorum, bunu tekrardan vermesi lazım. Çünkü bu yolda beraber yürüyeceğiz, beraber mücadele edeceğiz.

Bizim niyetimizden şüpheleri varsa o zaman tepki koyabilirler. Ben çalışmıyorsam, vurdum duymazsam ya da üzerime düşeni yapmıyorsam o zaman istedikleri tepkiyi verebilirler ama biz her şeyimizle Bursaspor'un geleceği için mücadelemizi veriyoruz, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Futbol bu, sahada kazanırız, kaybederiz ama niyetimizden kimsenin şüphesi olmasın çünkü bizim kendimizden şüphemiz yok."

Hamzaoğlu, Bursa'nın bir futbol kenti, Bursaspor'un da başarıları yaşamış bir şehir olduğunu vurgulayarak, daha güçlü bir Bursaspor için yönetim kurulu ile yoğun şekilde çalıştıklarını, bunun için de biraz zamana ihtiyaçları bulunduğunu söyledi. 

Editör: Haber Merkezi