Süper Futbol'da Uğur Engin'in sorularını yanıtlayan Hamza Hamzaoğlu, Aatif Chahechouhe ve Fernandao ile ilgili çıkan haberi hakkında "Bu haberler hep çıkıyor yani doğalda çıkması basın bir şeyler üretecek. Şuana kadar böyle bir görüşmemiz olmadı. Şuanda transferle ilgili hiç bir şey düşünmüyoruz.

Scout ekibimizde ayrı bir alanında bu çalışmalarını sürdürüyor. Onlar çalışmalarını sürdürecekler ki bizim ihtiyacımız olduğu anda orda ki oyunculardan hemen müracaatımızı yapıp kadromuza katabilelim. Ama şuan da yani Fernandao artı şu gibi oyuncular istiyoruz gibi bir şey yok yani böyle bir temasımız yok şuan, böyle bir düşüncemizde yok, ihtiyacımız yok.

Deniz Yılmaz iyileşiyor geliyor, Kubilay yavaş yavaş oynadıkça kendini geliştiriyor. Tomas Necid var kadromuzda yani şuanda performansı biraz düştüğü için Kubilay'a o şans veriyoruz ki bunu da fırsat olarak değerlendirmeye çalışıyorum.

Tomas Necid gibi Çek Cumhuriyeti milli takımının santraforu Bursaspor kadrosunda. Tabi oda kendini bulduğu anda oda golle tanıştığı anda tekrar eski günlerine eski kimliğine kavuşacak. Ve bize katkı sağlayacak." dedi.
Editör: Haber Merkezi